Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lány nagyon cikinek érezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány nagyon cikinek érezte a 3. randinkat, nem akar látni pedig én nagyon szeretném story lent?

Figyelt kérdés

A 3. találkánk volt, jól mentek a dolgok az elején, fagyizni mentünk a belvárosba. A fagyi egyszer a felsőjére csöppent amin én nevettem, de őt nagyon rosszul érintette mert nagyon cikinek érezte. Megnyugtattam, hogy nem is látszik (vanília volt fehér pólón), meg nem konkrétan őt nevettem ki ilyenek és lenyugodott nagyjából, de aztán mikor utána sétálgattunk néha-néha rápillantottam a fenekére és hát észrevettem hogy... durván átázott. Eléggé zavarban voltam és finoman szóltam neki hogy mi van, ő meg hirtelen majdnem elsírta magát. Nem volt nála se betét se tampon úgyhogy mondtam neki hogy menjen be a Meki mosdójába, ami előtt álltunk és ott volt a sarkon a dm is és mondtam hogy nem gáz hozok neki (2 nővérem van, megszoktam már az ilyesmit velük is fordult már elő). Ing volt rajtam, úgyhogy azt is mondtam hogy addig nyugodtan kösse a derekára de azt nem akarta. Valahogy meggyőztem hogy nem olyan ciki ez az egész, ő bement a Mekibe én dm-be, vettem betétet de mire visszamentem már nem volt a mosdóban, az egyik takarítónő mondta hogy látta a 'bajt' és adott neki betétet utána meg a lány kirohant. Hívtam, de nem vette fel, mindig kinyomta. Este végre sikerült elérnem és azt mondta nem akar találkozni mert szégyenli magát én viszont szeretném látni, mert fontossá vált nekem és nem akarom egy ilyen hülye 'baleset' miatt elveszíteni.

Szerintetek várjak még pár napot és utána próbálkozzak, vagy mi legyen? Esetleg csináljak hülyét magamból előtte hogy "kvittek legyünk"? Azt is megtenném főleg mert amúgy is elő szokott fordulni velem hülyeség mindig, +1 nem oszt nem szoroz de mondjuk később egy közös vicces emlék lesz...?

20F (a lány 16)

2013. aug. 23. 13:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
En is lány vagyok, ha ilyen történne velem elsullyednek szegyenemben..:/ elég ciki ez neki. Szerintem várj 2-3 napot , aztan mondd el neki, hogy teged nem erdekel ami történt , megesik.
2013. aug. 23. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát ez minden csak nem vicces emlék...

De szerintem várj pár napot, addigra elmúlik a havija, és talán képes lesz tisztább fejjel gondolkodni. Majd hívd el találkozni, és adj neki valamit. Egy szál virágot, vagy egy kedves plüsst, de lássa, hogy te tényleg akarod. Ha nem jön össze az sem, akkor hagyd, mert később sem lesz semmi. Kamaszként minden sokkal cikibb. Majd 18-19 éves fejjel rájön, hogy ezt lehet picit túlreagálta.

2013. aug. 23. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Várj pár napot, aztán hívd újra, jó pasi lehetsz, barátomat nagyon megviselte volna :D
2013. aug. 23. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:

-Ne hagyd magad lerázni, mert az életben nem fog többé a szemed elé kerülni a kislány. Vegyél egy csokit, és mond meg neki, hogy akár mi is volt, te nem tágítasz mellőle:DD De ha most pár napig vársz, később még a maradék esélyednek is lőttek.

Pár nap, és túl fog igy lépni rajta.

2013. aug. 23. 13:42
 5/11 A kérdező kommentje:

#2 nem ezt találom vicces közös emléknek, mert neki tényleg nagyon kellemetlen lehetett, hanem azt arra értettem ha én csinálok magamból hülyét :)

Többieknek köszi!

2013. aug. 23. 13:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

ne várj egy percet sem, mert akkor igazolva érzi azt, hogy leégett előtted

fogj egy tábla csokit, hívd fel a házuk elől telefonon és közöld vele, hogy innen addig el nem mész amíg le nem jön, mert nálad maradt a tábla csokija

2013. aug. 23. 13:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Ilyen volt velem is. Hihetetlenül gáz volt. Nekem elhiheted. Én sem akartam látni a barátom. Majd elsüllyedtem szégyenemben. Hagyd egy kicsit. Had nyugodjon le
2013. aug. 23. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Egy ideig várj,de ne hagyd annyiban.

Normális voltál,nem kéne aggódnia.

2013. aug. 23. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
nem mindennapi történet ! még nem is láttam ilyent még... most gondolom forródrót megy és lelki infuzió a barátnők részéről. Talán ha nem szólsz neki a dologról nem olyan kinos neki?
2013. aug. 23. 14:21
 10/11 A kérdező kommentje:

Ma megint megpróbáltam elérni de nem akarta. Holnap szerintem az egyik barátnőjét keresem fel hogy segítsen mert kezdek erősen aggódni :/

Amúgy meg ha nem szólok neki... akkor vagy magától veszi észre, vagy valami idegen szól neki később, amikor már rosszabb a helyzet. Én nem gondoltam volna hogy ennyire ki fog borulni. :/

2013. aug. 26. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!