Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány nagyon cikinek érezte a 3. randinkat, nem akar látni pedig én nagyon szeretném story lent?
A 3. találkánk volt, jól mentek a dolgok az elején, fagyizni mentünk a belvárosba. A fagyi egyszer a felsőjére csöppent amin én nevettem, de őt nagyon rosszul érintette mert nagyon cikinek érezte. Megnyugtattam, hogy nem is látszik (vanília volt fehér pólón), meg nem konkrétan őt nevettem ki ilyenek és lenyugodott nagyjából, de aztán mikor utána sétálgattunk néha-néha rápillantottam a fenekére és hát észrevettem hogy... durván átázott. Eléggé zavarban voltam és finoman szóltam neki hogy mi van, ő meg hirtelen majdnem elsírta magát. Nem volt nála se betét se tampon úgyhogy mondtam neki hogy menjen be a Meki mosdójába, ami előtt álltunk és ott volt a sarkon a dm is és mondtam hogy nem gáz hozok neki (2 nővérem van, megszoktam már az ilyesmit velük is fordult már elő). Ing volt rajtam, úgyhogy azt is mondtam hogy addig nyugodtan kösse a derekára de azt nem akarta. Valahogy meggyőztem hogy nem olyan ciki ez az egész, ő bement a Mekibe én dm-be, vettem betétet de mire visszamentem már nem volt a mosdóban, az egyik takarítónő mondta hogy látta a 'bajt' és adott neki betétet utána meg a lány kirohant. Hívtam, de nem vette fel, mindig kinyomta. Este végre sikerült elérnem és azt mondta nem akar találkozni mert szégyenli magát én viszont szeretném látni, mert fontossá vált nekem és nem akarom egy ilyen hülye 'baleset' miatt elveszíteni.
Szerintetek várjak még pár napot és utána próbálkozzak, vagy mi legyen? Esetleg csináljak hülyét magamból előtte hogy "kvittek legyünk"? Azt is megtenném főleg mert amúgy is elő szokott fordulni velem hülyeség mindig, +1 nem oszt nem szoroz de mondjuk később egy közös vicces emlék lesz...?
20F (a lány 16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!