Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire kiábránditó illetve mennyire jön be ha egy lány kicsit ilyen emo/scene stilúsban öltözködik?
Figyelt kérdés
pl nincs olyan nagyon durva szanaszét álló szines haja,csak ilyen tépettre van vágva és derékig érő szőke,angel bite piercing,néhány tetkó,asking alexandriás szűk fekete felső,csőnaci,tornacipő2013. szept. 24. 17:50
1/7 A. Bundy válasza:
ha szép a csaj akkor nem számít ,nekem bejönnek a kicsit emo-s csajok
2/7 anonim válasza:
Egy kép esetleg róla? Mert a kifejezések felét nem is értem... De láttam már szerintem hasonlókat és volt olyan amelyik nagyon is tetszett... :)
4/7 anonim válasza:
szerintem nem mindenkinek megvan a maga stílusa és van akinek kifejezetten jól áll nekem még tetszik is
5/7 anonim válasza:
Én bírom az emo/scene lányokat. Egyeltalán nem gáz, ha olyan a stílusod! :)
Azzal a lánnyal akit linkeltél, annyi a bajom, hogy a képeinek tipikus flegma kisugárzása van. Ha kép alapján mindenképpen meg kéne ítélnem, azt mondanám egy bunkó, idióta pcsa.
Az már inkább zavarna, hogy Asking Alexandriát hallgat... :D
6/7 anonim válasza:
Barátnőm emó, énis, de mindketten hordok néha színeket is tök nyugodtan sőt neki volt most nyáron türkizkék haja, szal enyhén scene is mindkettőnk... persze a mostani szvegjóló srácok elitélik a scene/emó csajokat
7/7 anonim válasza:
Tök szépek az EMO lányok, imádom őket, tök cukik azzal a szép hajukkal, és azokkal a szép hiányos ruháikban :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!