Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves férfiak! Miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

Kedves férfiak! Miért van az, hogy minden fontosabb egy randinál?

Figyelt kérdés

Ezerszer volt már olyan, hogy akkor hívtak fel mikor már fent ültem a buszon, kiöltözve szépen, hogy bocs, nem tudunk találkozni, mert ez és ez van..

Marha rosszul tud esni egy ilyen. Ráadásul az ilyenek mindig azoknál esnek meg, amiket hetekkel előtte megbeszéltünk.

Megértem én, ha olyan dolog történik, ami halaszthatatlan (pl beteg a nagymama, autóbaleset, akármi..), de az ilyen piti kis lerázós dolgokból olyan szinten elegem van. Volt amikor csak simán azt mondták, hogy nincs kedve... Amikor órákig készülődsz egy randi miatt ez nagyon rosszul tud esni..:(

Azt hiszem, hogy feladom.

2013. aug. 27. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem mindenkinél van ilyen.....
2013. aug. 27. 11:11
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Feladni tilos.

Kiöltözni szépen egy randira tilos. Nem bálba mész....

Hetekkel előtte megbeszélni hülyeség, ki tudja mi jön közbe.

Órákig készülődni? Ugyan már.

Én is lány vagyok ráadásul 17 éves, egy randimat sem mondták még le, ráadásul sosem öltözködök órákig, gyorsan fölkapok valamit és ennyi. Olyan ismerjen meg amilyen valójában vagyok, ne olyannak amilyennek tettetem magam, csak azért hogy tetszek neki.

2013. aug. 27. 11:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Jó, add fel.
2013. aug. 27. 11:13
 4/11 A kérdező kommentje:

Akkor csak én fogom ki az ilyeneket?

Eddig tíz pasiból kilenc csinálta ezt velem..

2013. aug. 27. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Ilyen hülyéket fogtál ki.Ő csak dugni akartak és rájöttek,hogy nálad nem igazán menne.
2013. aug. 27. 11:16
 6/11 A kérdező kommentje:

2.: Ki mondta, hogy tettetem magam?

Az órákig való készülődés pedig abból áll, hogy megfürdöm, megmosom a hajamat, sminkelek és felöltözöm..

A hetekkel való megbeszélés meg azért volt, mert ma lettünk volna 1 hónaposak.

2013. aug. 27. 11:18
 7/11 ASOT ***** válasza:
Hát ha 10 böl 9 akkor ott valami gond van nálad. Nem csak egy beszélgetőpartnert látnak benned?
2013. aug. 27. 11:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Hetekkel ezelőtt megbeszéltetek egy randit az 1 hónapos fordulóra? Ezzel kezdtétek a kapcsolatot, hogy "beszéljük meg, hol találkozunk az egy hónapos fordulónkon"?

Mellesleg ebből ne csinálj ügyet, az egy hónapot nem igazán kell ünnepelni.

Velem még soha nem történt ilyen.

2013. aug. 27. 11:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Ő említette meg, hogy hova menjünk két hét múlva..
2013. aug. 27. 11:26
 10/11 anonim ***** válasza:
szóval. szóval az első hónapfordulón lett volna az első randi? oké..:D lehet félreértem, de nagyon így jön le. amúgy ha direkt csak hülyékkel ismerkedsz, akkor ja, add fel. hány éves vagy? több mint 15?
2013. aug. 27. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!