Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves férfiak! Miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

Kedves férfiak! Miért van az, hogy minden fontosabb egy randinál?

Figyelt kérdés

Ezerszer volt már olyan, hogy akkor hívtak fel mikor már fent ültem a buszon, kiöltözve szépen, hogy bocs, nem tudunk találkozni, mert ez és ez van..

Marha rosszul tud esni egy ilyen. Ráadásul az ilyenek mindig azoknál esnek meg, amiket hetekkel előtte megbeszéltünk.

Megértem én, ha olyan dolog történik, ami halaszthatatlan (pl beteg a nagymama, autóbaleset, akármi..), de az ilyen piti kis lerázós dolgokból olyan szinten elegem van. Volt amikor csak simán azt mondták, hogy nincs kedve... Amikor órákig készülődsz egy randi miatt ez nagyon rosszul tud esni..:(

Azt hiszem, hogy feladom.

2013. aug. 27. 11:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Aztán még lelettem pontozva.... :D

Ha-ha vicces vagy. Egy hónap után randi? Az előbb még arról volt szó, hogy többi pasi lemondta a randidat azt sehova nem írtad, hogy van pasid. Vicc ez az egész. Egy hónapot különben sem szoktunk ünnepelni, mi fél év után sem ünnepeltünk nem hogy egy hónap után.

Amúgy meg, se fürdeni nem szoktam randi előtt se hajat mosni, egy héten 2x mosok hajat bőven elég. Fürdeni meg fürdök mindennap, koszos nem vagyok. Ráadásul az is hülyeség, hogy akárhányszor találkozol a barátoddal mindig fürdesz hajat mosol stb. Mi lesz egyszer ha úgy állít be, hogy nem is készültél fel rá, és látni fog kicsit zsírosabb hajjal, esetleg némi izzadsággal? Meg fog lepődni.

Mindig add magadat. Ja és a fürdés hajmosás smink öltözés nekem max. 1 óra. Pedig hosszú hajam van nekem is. Órákig készülődni....

2013. aug. 27. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!