Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehetek őszinte randin így?
Figyelt kérdés
A multamban eleg sok sz..r dolgot csináltam, legdurvábbak. megerőszakoltam egy csajt, loptam,... so on
Most meg kib..szott fontos nekem ez a csaj, és őszintének akarok lenni vele, jó vele, szeretem.. mennyit áruljak el magamból, hogy csináljam??? Most már jó ember vagyok, ezt neki is köszönhetem, sz..r válaszolok kíméljenek. köszönöm
2013. nov. 11. 17:25
1/12 anonim válasza:
látni fogja rajtad hogy bűnöző vagy nyugi
2/12 anonim válasza:
Tudod, mivel megerőszakoltál egy nőt, ezért minden rosszat kívánok neked. Ilyet szerintem nem lehet megbocsátani. :)
3/12 anonim válasza:
Mond el neki miket csináltál! De inkább a randi előtt! Csak,hogy le tudja mondani!
Szegény csaj! Retteghet!
De ha elutasít ugye rajta nem állsz bosszút!?
4/12 anonim válasza:
Ha megerőszakoltál egy nőt, akkor a szememben te ember sem vagy, nem még hogy "jó ember"! Pfejj! 31 F
5/12 anonim válasza:
El kell mondanod! Ugyan azt,amit itt.
6/12 A kérdező kommentje:
ne engem fikazzatok, hanem hogy mit tegyek.. fontos nekem a csaj, igaz szerelem
2013. nov. 11. 17:36
7/12 anonim válasza:
A randit felejtsd el, inkább a legközelebbi rendőrségen legyél őszinte!
8/12 anonim válasza:
Legyél vele öszinte. Persze hülye lenne, ha veled maradna, de ha tényleg szereted, ugye nem titkolózol elötte??
9/12 anonim válasza:
A lányokkal ritkán érdemes őszintének lenni, de ezeket sztem elmondhatod neki. Mind a rosszfiúkhoz vonzódnak, így ha ezeket megtudja, csak még jobban fogsz neki kelleni.
10/12 anonim válasza:
Mondj el neki mindent most és ásd el Magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!