Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetek szerelmes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek szerelmes egy ilyen igénytelen lányba?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt, akarom stb., de ha belegondolok nem értem, fogjuk rá hogy szép lány, legalábbis nekem tetszik. Egyszerűen nagyon meg fogott benne valami. Az egész hosszú hétvégét együtt töltöttük, mászkáltunk a városban, mentünk moziba, elmentünk bulizni együtt, nálam aludtunk két este is, de nem történt semmi olyan, csak együtt aludtunk. Na és a bajok vele:

Itt aludt szombaton és vasárnap, felajánlottam neki hogy menjen el zuhanyozni, de nem szeretett volna, a napok alatt ugyanaz a ruha és fehérnemű volt rajta, tehát 3 napig volt egy bugyiban, zuhanyzás nélkül. A haja már nagyon zsíros volt és a festés is le volt nőve. A fogai romlanak és persze fogat sem mosott, de ez egyáltalán nem zavart, sokat smároltunk.

Mégis mi történt velem? Én egy igényes ember vagyok, meg nem tudok lenni fürdés és egyebek nélkül most még is ez van. Mi lehet rá a magyarázat?

2013. máj. 20. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem történt veled semmi, hiszen jól láthatóan zavart a dolog.
2013. máj. 20. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy most hogy belegondolok zavar, mikor vele voltam egyáltalán nem zavart semmilyen igénytelensége.
2013. máj. 20. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
miért nem kérted hogy fürödjetek együtt ( plusz gyorsba megmosod a fogát a zuhany alatt) :D
2013. máj. 20. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
A szerelem vak.
2013. máj. 20. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem még messze van a szerelemtől egyébként...
2013. máj. 20. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
ha még akarsz vele találkozni mindenképp vegyél durexet
2013. máj. 20. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor a +*szeretet vak,vagy a *kangörcs vak :D
2013. máj. 20. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:

hát.. figyelj, elég alacsonyra tetted a mércét..

nem volt büdös a szája?

2013. máj. 21. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Így már aláírom, foley ;)
2013. máj. 21. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!