Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek szerelmes egy ilyen igénytelen lányba?
Nagyon szeretem őt, akarom stb., de ha belegondolok nem értem, fogjuk rá hogy szép lány, legalábbis nekem tetszik. Egyszerűen nagyon meg fogott benne valami. Az egész hosszú hétvégét együtt töltöttük, mászkáltunk a városban, mentünk moziba, elmentünk bulizni együtt, nálam aludtunk két este is, de nem történt semmi olyan, csak együtt aludtunk. Na és a bajok vele:
Itt aludt szombaton és vasárnap, felajánlottam neki hogy menjen el zuhanyozni, de nem szeretett volna, a napok alatt ugyanaz a ruha és fehérnemű volt rajta, tehát 3 napig volt egy bugyiban, zuhanyzás nélkül. A haja már nagyon zsíros volt és a festés is le volt nőve. A fogai romlanak és persze fogat sem mosott, de ez egyáltalán nem zavart, sokat smároltunk.
Mégis mi történt velem? Én egy igényes ember vagyok, meg nem tudok lenni fürdés és egyebek nélkül most még is ez van. Mi lehet rá a magyarázat?
hát.. figyelj, elég alacsonyra tetted a mércét..
nem volt büdös a szája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!