Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik fiú tanulóm szerelmes belém, és udvarol nekem. Mit csináljak? 36/N
Figyelt kérdés
17 éves a fiú.2013. máj. 18. 13:22
2/17 anonim válasza:
tetszik?
a,igen: akkor a te döntésed,mit teszel
b,nem: finoman és állandóan hárítsd az udvarlását,és mondd,hogy koncentráljon a tanulásra
3/17 anonim válasza:
Várj egy évet! A munkahelyed, a pályád megér ennyit? Gondolkozz! Majd ha már nem lesz a tanítványod ....
5/17 anonim válasza:
Na persze ponte egy 36 éves nő nem tud kezelni egy 17 éves fiut, csak élettapasztalatból vagy a tanult pszichológiából és pedagógiából....fake
7/17 omba válasza:
Mit szeretnél kezdeni vele?
Én husznéves lányokkal vagyok néha hasonló gondban, de óva intenélek bármitől is... nem is a munkahely.
Az éretlensége mindenben megnyilvánul, elhenceg veled, na az a kínos.
8/17 anonim válasza:
Egyet kell értsek az #5-ös válasszal.
A pedagógusoknak élből tudniuk kéne kezelni ezt a szitut.
És úgy alapból egy érett 36 éves nőnek.
9/17 anonim válasza:
hát igen nekem is mondták mindig, az ötösért már nyalni kell...:)
10/17 anonim válasza:
Ha már eleged van a karrieredből meg a tanári pályádból, és szeretnél felkerülni a megfigyelt pedofilok listájára (amerikában ezért 30 év börtön jár), akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!