Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehetek őszinte?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehetek őszinte? Félek, hogy mit szólna, szerintetek elhagyna emiatt?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, szerelmes lettem, ami nálam nagy szó. Ő rendes-kedves, jó családból való. Nagyon szeretném vele komolyabbra fordítani a kapcsolatot, viszont úgy érzem, ezt nem lehet hazugságokra alapozni, de nagyon félek attól, mit szólna ő és mit a családja... Arról van szó tulajdonképpen, hogy ha sarkítva akarok fogalmazni, akkor ki lehet jelenteni hogy a testi adottságaimból élek. Szép vagyok, formás stb, jó mozgású, tudok táncolni stb. Nem vagyok k*, sosem létesítettem szexuális kapcsolatot semmilyen anyagi vagy egyéb haszonért! De táncoltam lenge öltözékben nem egy hanem sok klipben, főleg külföldön, óriás VIP-partikon, esetenként koncerteken. Élettapasztalat, nyelvtudás, a világ beutazása és ugye a pénz motivált, de tartottam magam ahhoz, hogy csak azt csináltam ami nekem belefért morálisan. Még 1x mondom, nem vagyok k*. De ha visszanézek a mostani szememmel, lehet, hogy egy konzervatívabb családból való, általánosabb értékrenddel bíró embernek ez már sok. Nem tudom, az én családom nem ilyen, és nincsenek ilyen barátaim sem, akikkel ilyesmiről beszélhetnék.

a korábbi életmódomat amúgy már abbahagytam, néha elmegyek csak úgy kicsit partizni de szigorúan vendégként, színpadon hónapok óta nem voltam. Mondjuk hobbiból el szoktam menni kb havonta 2x rúdtáncolni is egy csoportba de csak a mozgás öröméért, ott általában azért vannak a csajok, hogy megtanulják, mivel hengerelhetik le a férjüket otthon, szóval nem egy lebujt kell elképzelni, hanem egy edzőtermet). Meg kipróbáltam egy-Más életet kezdtem, és ezt annak köszönhetem ,hogy anyagilag megalapoztam magam a korábbi munkáimmal. Most tanulok két helyen is és indítottam egy kis vállalkozást, jól elvagyok vele, élvezem is, de nyilván nem lehet szakítanom a korábbi életemmel, mert ott vagyok a kippekben, a neten stb... és nem is kell talán, mert az is én vagyok,azáltal lettem azzá, ami ma vagyok.

Remélem nagyjából sikerült felvázolnom a dilemmámat... nem akarom elijeszteni magamtól, de hazudni sem akarok!!! Fogalmam sincs, honnan vegyek bátorságot hogy teljesen őszinte legyek, annyira félek, hogy elveszítem!

2013. ápr. 23. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudod az az Univerzum törvénye, hogy egyszer minden kiderül.Szerintem mond el még most az elején,mert később már máshogy veszi ki magát a dolog.Ha ezért elhagy akkor könnyebb most mint például 2 év múlva.Tehát szerintem mindenképpen mond el..én elmondanám 26L
2013. ápr. 23. 10:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát amit ide leírtál az elég őszintének tűnik. Én csak azt tudom mondani hogy így ahogy van mondd el az illetőnek aztán meglátjátok milesz. Ha esetleg nem akarod titkolni a dolgot akkor jobb ha elmondod mert ha ez igaz amit ide leírtál bár én elhiszem nem arról van szó, akkor valóban a klippekben meg a neten megtalálhat és akkor jöhet a fejvakarás, nyomozósdi hogy akkor mi is az igazság.

Ha nem akarod elveszíteni akkor szépen, őszinttén ülj le vele és beszéld meg a dolgot szerintem lehet lefog döbbenni, de ha ő is érez irántad valamit nem hinném hogy eldobna ezért.

És szerintem egy ilyen lány mint te elég nagy kincs lehet főleg ha nem vagy parti kurv@ meg ilyenek és csak hobbiból jó kedvből csináltad ezt az egészet.

2013. ápr. 23. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ebben semmi szégyellnivaló nincs, ha nem nyújtottál szexuális szolgáltatásokat a pénzért cserébe. Táncolni miért lenne bűn? Ráadásul, ha tényleg formás és szép vagy, akkor meg külön megtiszteltetésnek venném, hogy a barátnőm vagy (ha férfi lennék:D). Én úgy látom, ebből nem lesz vérremenő cirkusz, mondd el neki nyugodtan.

22L

2013. ápr. 23. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Táncoltál,szerepeltél klipekben és táncoltál bárokban is.Ha jól értem, akkor nem sztriptízbárban voltál. Ha így fogalmazol,nem hiszem, hogy probléma lesz.

Mondjuk ahogy leírod, én arra asszociáltam, hogy nem az a teletetovált,tetováltszemöldökű,póthajú ribis külsejű valaki lehetsz.Mert egy ilyen nőre pl nem néz rá egy elég jó családból származó férfi . Szóval gond egy szál sem.

2013. ápr. 23. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, én egy konzervatív családból származó fiatalember vagyok, az, hogy erotikus táncból éltél engem olyan nagyon nem zavarna, azt leszámítva, hogy eléggé lealacsonyító és aljamunkának tartom. Ami a problémát okozná, az az lenne, hogy nehezen tudnám elhinni, hogy egy ilyen táncos hölgy meg tud állni csak a táncnál, és nem funkcionál egyből luxus prostiként. Ugyanis ha kiderülne a páromról, hogy kurv@ volt akkor repülne. Én a helyedben őszintén elmondanék mindent a srácnak, mert ha véletlenül magától jön rá, akkor te biztos repülsz, így viszont szerintem hinni fog neked.
2013. ápr. 23. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!