Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy "Megzavarodnék" ha újra találkoznánk? Vele akarok lenni, úgy érzem ő is érez irántam valamit!
Össze jöttem egy fiúval akivel ölelkezésen kívűl, és többszörös 2 órás csókolózáson kívül más nem történt. Viszont mikor közöltem vele még az elején, hogy van egy romlandó kapcsolatom a háttérben, ami szinte 90%-ba már meghalt, láttam rajta a nemhelyeslő reakciót, hogy akkor miért nem hagyom abba, zárom le. Többet nem jött szóba, mi élveztük egymást továbbra. Viszont a 3. találkozás után mikor már 3X -ra sem adtam magam oda (nem feküdtem le vele) mondtam neki, hogy még várjunk vele, egyszer csak eltűnt. Azt mondta, hogy neki ez nem kell, hogy húzzuk egymást. Én tudom hogy érzet valamit, mert szikrázott a levegő.Nem tudott elmenni melettem úgy hogy ne érezzük a levegőben azt a mágneses vonzást. És azért az ember mindenkivel nem csókolózik órákon át 20-on 30 évesen.Majd mikor ezt közölte napokig nem tudtam rávenni, hogy reagáljon az üzeneteimre. csak írtam, és írtam hogy mi a baj. semmi választ nem kaptam. Majd egyszer mikor rákérdeztem, hogy valaha találkozunk e még, kaptam egy olyan választ, hogy "Bármi előfordulhat" ezen megsértődtem. nem írtam, 1 napig.aztán ezt írtam neki. szeretnék veled találkozni. erre ő:Nekem semmi kedvem veled találkozni. Aztán én. pedig szerintem jó volt ami volt folytatni kellene,jöjjön beszéljünk. Találkozni szeretnék vele. Ere ő hogy tartsam tiszteletbe a döntését, hogy nem szeretne, mert újra megzavarodna, és azt nem akarja. Én meg erre hogy de abban semmi rossz nincs, engedje ki ami benne van. erre ő: úgy gondolja a mi találkozásunk kaland volt csak. erre én ráhelyeseltem(már bánom) és ő indulatosan elköszönt, hogy jó akkor itt zárjuk le a beszélgetést, és a kettőnk ügyét innentől.
Nem értem, de érzem hogy ugyan azt éreztük akkor ott esténként, és nem bírom tovább. Még sírtam is miatta. Szükségem van a közelségére!Érzem ő ugyan így érez, csak még az elején elárulta hogy nem tudja kimutatni az érzelmeit.Még nem közöltem vele hogy hogy érzek, de a büszkeségem a visszautasítás miatt nem enged őszintén beszélni, hátha ő nem így érez, Ráadásul ami még fontos, ő előttem egy szakításon ment keresztül. Elhagyták/megcsalták :( Lehet ez is jelen van itt a kettönk ügyében? Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!