Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy adjam a tudtára, hogy többet akarok?
már régebb óta ismerjük egymást. (én vagyok a pasi) Úgy gondoltam, hogy megpróbálok újjabb szintre lépni, de elkövettem azt a hibát, hogy egy másik nőtől kértem tanácsot...
azt mondta, hogy ne igy, hanem hivjam randira, ha megengedi, hogy hozzáérjek, akkor jó, igy csak a 16 évesek csinálják... könyörgöm, ezek a dolgok már megvoltak :) és ha eljön randira, akkor mi van, következő alkalommal egy társaságnak már úgy állitom be, hogy "ő a barátnőm"?
Miért gond ezt úgy csinálni, hogy "tessék, itt egy virág, én többet is el tudok képzelni, te?"
Most akkor hozzáértél már? vagy sem? randiztál vele? vagy sem? Most akkor mit akarsz?
Kicsit kusza a történet.
Nyilván, ha engedi, hogy hozzáérj, akkor azt fokozni kell, nem megállni ott. Aztán egy idő után csók lesz belőle, később szex, és addigra már a barátnőd lesz.
Egyébként a csajnak igaza volt, csak oviban kérdezzük meg, hogy na, akkor járunk-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!