Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy randin a lány tudtára azt hogy járni akarok vele?
Szerintem gáz ugy megkérdezni tőle hogy szeretnél járni vagy is kitudja...vagy ha igy kérdezem meg h szeretne egy hosszab kapcsolatot?Ti hogy csinálnátok?Vagy az első csók után már lehet aztmondani hogy járnak?
15/f
Helo!
Flörtölj vele, ismerkedj, de konkrétan ne mondd neki, a randin ha mindent jól csináltál és látod rajta hogy bejössz neki csókold meg!
de ha segítség kell, én tudok segíteni.
add meg az email címed és segítek!
hát szerintem mondd h. "figyu... van egy őszinte vallomásom... nagyon tetszel nekem" vagy valami ilyesmit... és ha válaszol akkor örülj neki... mert van olyan akibe iyenkor belefagy a szó... ha azt mondja hogy ő is kedvel csókold meg... szerintem nem kell kijelenteni hogy na akkor mostantól járunk... az első Igazi csók után szerintem már elég logikus...
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!