Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kémkedhetnék egy fiú után úgy, hogy ő ne vegye észre? S nem akarok senknit se beleavatni. Az a baj, hogy nagyon tetszik nekem, s jó volna, ha megtudnám, ha én is neki.
például, ha elkezdenél beszélgetni vele. kiderülne, hogy tetszel e neki, vagy csak egyszerűen csajozik.
Nem nyomozgatni kell, mert az a Calambó dolga.
Kémkedés helyett szerintem simán kérdezd meg, hogy tetszem neked? Vagy hívd el moziba.
Ha nem mered személyesen, akkor írj neki a Facebookon.
Ő tetszik neked és azt várod,hogy kezdeményezzen???
Női logika omfg...
FB chaten a szivecske az = nulla.
Nekem a kolléganőim is küldtek szivecskét pedig nem szerelmesek belém.(szerencsére)
Neked kell lépned, különben sosem derül ki, hogy van-e esélyed.
Ha nem akarod nyíltan kimondani akkor vezesd rá a srácot.
pl:
- hallottad hogy megy egy jó film a moziban a...
- ja igen, aha
- láttad már?
- még nem.
- én szeretném megnézni, de nincs kedvem egyedül menni, a barátnőim meg nem érnek rá
Aztán ha felfogta, akkor kapcsolnia kell és azonnal megkapod a választ. nemcsak a mozira, mert ha a mozira igent mondott, akkor azzal egyúttal arra is hogy tetszel neki.
Utolso vagyok. Ijj hat ez nehéz így..:/ Nekem is volt ilyen, véletlenül egymásnak mentünk a folyosón (szerintem akkor vett eszre eloszor:P)
Egyre többet beszéltünk és összejöttünk.:)
Probalj valamit kitalalni ami felkelti a figyelmét.. nem tudom ez eleg nehez eset:( De Sok Sikert Hajrá!!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!