Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13éves vagyok . és segítséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13éves vagyok . és segítséget akarok kérni, szeritnetek?

Figyelt kérdés
nagyon megszerettem egy 17 éves fiút és ő is engem . Együtt voltunk 1 hónapig , de én szakítottam vele mert nem tudtam ,hogy mit érzek.. (később kiderült ,hogy rosszul tettem , mert csak szenvedtem nélküle)Eleinte amikor megismerkedtünk mondtam ,hogy nem mert nagy a kor különbség ..de még is megszerettem..( mert olyan aranyos üzeneteket küldött nekem..) ő miattam leszokott a drogról ... de amikor szakítottam vele vissza állt rá... de most újra beszélünk... de neki már más szükségletei is vannak... szerintetek?
2013. nov. 10. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Először is tényleg túl fiatal vagy.

Másodszor, nehogy elhidd neki, hogy abba hagyta a drogot, csak miattad. Nem tudom, hogy mi számít neki drognak, de pl ha füves cigit szív, akkor egész egyszerűen akkor szívja el, amikor nem vagytok együtt, kezet mos, vesz be egy rágót, és utána azt mondja, hogy húú, már 2 hónapja nem szívtam. Egyszerűen csak át akar verni téged, te meg még túl fiatal, és hiszékeny vagy, és iszod a szavait.

Ne ilyen legyen az első tapasztalatod, mint szerelemből, mint szexből, mert 100% hogy csak rossz élményeid lesznek.

Szerintem te se úgy akarsz majd visszaemlékezni az első szerelemre, hogy inkább meg se történt volna.

Már az se normális egy félig felnőtt fiútól, hogy egy gyereket megkíván. És ezt a gyereket ne rossz indulatúnak vedd fel, mert sajnos ez a szomorú valóság, de ne aggódj, majd elmúlik.

Mondd el neki, hogy te ebbe nem szeretnél bele menni, és ha ő valóban komolyan gondolja, akkor 3 év múlva keressen meg. Valószínű, hogy többé az életben nem hallasz róla, és ezzel is bizonyítást nyer az, hogy neki csak a szexre kellesz.

2013. nov. 10. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért megjegyezném, hogy az említett fiúnak szinte biztos, hogy vannak egyéb tulajdonságai is azonkívül, hogy 17 éves és drogos. Hiszen ő is egy ember 17 év tapasztalattal a vállán.

Kérdező! Csak te ismered őt igazán, így a döntés a tiéd. Sok szerencsét!

2013. nov. 10. 18:21
 13/13 A kérdező kommentje:
a döntés az enyém .. igaz de ettől függetlenül nem szeretnék semmi olyat tenni.. ha menni kell hát menjen..
2013. nov. 10. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!