Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csípjek fel egy jócsajt az utcáról, ha először látom?
Én is az előző válaszadóhoz csatlakozom,utcán semmiféleképp ne szólísd le mert az bitosan elhajt téged.
Inkább buliba vagy szórakozó helyen próbálkozz!Hívd meg egy koktélra,mutatkozz be aztán beszélgessetek,ha a lánynak tetszel akkor úgy is kialakúl!!
Próbálkozz!Pld. játszod az idegent aki keres valamit,és mivel hálás vagy a tanácsáé,meghívod egy kávéra.Ha elutasítt még mindig odaadhatod a telefonszámodat ha esetleg meggondolná magát.Sok kitartást és bátorságot!De számíts rá hogy a nöknek az utcán járva nem a pasizáson jár az eszük.Viszont a Veled való tali után,ha szimpatikus vagy nekik nem hiszem hogy elfelejtenek!Cetlin ott lapuljon a telefonszámod a zsebedben.Nagyon sok sikert és bátorságot,meg ötleteket!
Egy ide tartozó vicc:
-"És nem pofoznak fel a nök hogy csak úgy odamész hozzájuk és közlöd hogy szeretkezni akarsz velük?"
-"De igen,sok pofont kaptam!DE SOKAT SZERETKEZTEM IS!!"
"szia! Elvesztettem a telefonszámomat. Kölcsönadnád a tiedet?" :DD
Utcán is lehet ismerkedni. Tetszik a megjelenése, megszólítod és egyből kiderül, hogy tetszik-e neked a stílusa. Elsőre zavarba jönnek, mert váratlanul érinti őket, de valójában nagyon büszkék rá, hogy annyira tetszenek valakinek, hogy az utcán leszólítják és utána vigyorogva mesélik a barátnőjüknek, hogy milyen izgi dolog történt velük. :)))
Ám...
légy udvarias, kedves, lehetsz kicsit humoros de ne légy idétlen. Egyetlen perced van, hogy megnyerd magadnak a másikat és elérd, hogy idaadja a telefonszámát. Jó taktika, ha utána 5 perc múlva felhívod, és beszélgetsz vele kicsit, hogy mennyire hiányzik neked a mosolya, a járás, a kedvessége!!! :))))
A lányok is szeretnének ismerkedni csak nekik nem illik pasikat leszólítani az utcán.
Már jó régi a kérdés, de azért válaszolok rá :-)
Szerintem ha tetszel a lánynak és nincs senkije, akkor BÁRHOL leszólíthatod, mert tuti inni fog veled kávét, teát, akármit :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!