Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom megérteni őket?
Figyelt kérdés
Elhívtam egy lányt sétálni.
Én szerelmes vagyok belé
Kb fél órával előtte irta haveromnak hogy jöjjön ő is velem azt nemmondta miert csak finoman celozgatott a haveromnak hogy nem akar eljonni regota ismerjuk egymast jo baratok vagyunk.
Most szerethet nem szeret barát nem barát?
2013. nov. 9. 21:30
1/8 anonim 

válasza:

Nem akar tőled semmit, így már világos?
2/8 A kérdező kommentje:
De beszeltunk fb-n es azt irta hogy nem az en hibam meg hogy nemfontos... hát b+ xd
2013. nov. 9. 21:32
3/8 anonim 

válasza:

facebook... csak hárítani akarta a dolgot. nincs esélyed
4/8 A kérdező kommentje:
De előtte nap még azt mondta ráér és hogy eljön meg felhivtam előtte 1 órával és akkor mélg azt mondta hogy jön vidáman :/
2013. nov. 9. 21:36
5/8 anonim 

válasza:

A nők többsége sajnos ilyen, ők se tudják, hogy mit akarnak. Csak az ő esetükben ez teljesen "természetes" és "elfogadható", de ha a fiú tanácstalan, akkor az férfiatlan, és elítélendő.
6/8 A kérdező kommentje:
De ttöl még probalkozzak nala? vagy nyugodjak bele?
2013. nov. 9. 21:49
7/8 anonim 

válasza:

Egy próbát még esetleg tehetsz, ha akkor se megy el veled sehová, akkor inkább keress mást. Lehet, hogy csak húzza az agyad, vagy nem tudja, hogy mit is akar, de az is lehet, hogy nem kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!