Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallássérült (süketnéma) párom van. Én halló vagyok. Tapasztalatokra vagyok kiváncsi valakinek volt van ilyen kapcsolata? Hogy lehet megérteni őket? Szeretem de nagyon nehéz vele
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 09:52
1/3 anonim válasza:
Kapcsolatom még nem volt ilyennel és tuti nem is aarok, mert a szomszédban van 1 ilyen csaj.. Állandóan ordít mivel nem hallja saját hangját se, csoszog, dödög semmit nem lehet érteni abból amit mondd, vagy h mit akart.. az meg külön idegesítő h miközbe mond valamit mutogat...
Nem bántom, sajnálom sose lesz normális élete, kisegítő iskolába jár...
3/3 A kérdező kommentje:
igen fel vagyok iratkozva de még nem indult tanfolyam.
a gondolkodása más és azt nem tudom követni
ő tanit persze csak úgy gondolom teljesen máshogy élik értelmezik az életet.
ebben van valami tapasztalatod?
2009. aug. 11. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!