Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el, hogy hallássérült vagyok? :/
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit iwiwről ismerek, írt, hogy megszeretne ismerni. Egész jól kijövünk, úgy látszik lesz találkozás is. Viszont nem tudom, hogy mondjam el a betegségem? :/ Amúgy nem látszik, hogy hallássérült vagyok, csak kis hallókészülékem van...
16/L
2010. márc. 28. 14:25
1/5 anonim válasza:
Ha beszéltek találkozás előtt egyszerűen közlöd vele: ömmm...egyébként hallássérült vagyok. Remélem nem gond?
És ha a srác értelmes és rendes nem fogja zavarni:)
2/5 anonim válasza:
Igen,Sztem még iwiwen irj neki egy levelet.Mert ha találkozásnál mondod meg, és nem fogadja jól akkor elég egy gázos lesz a tali. Ugyhogy mindenképpen mondd még el neki találkozás elött sztem!
3/5 anonim válasza:
Ez nem ciki dolog, mondd el neki bátran.
Ha egy lánnyal alakul valami és elmondaná nekem hogy hallássérült, én bennem ettől semmi sem változna.
18/F
4/5 anonim válasza:
Ha nekem mondanád ezt, de am bírnálak+tetszenél nekem,
Tuti leszarnám.
Tényleg.
5/5 anonim válasza:
Ez nem betegség. EGyébként én is az vagyok nem volt eddig belőle gond.
17/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!