Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen viselkedésűek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen viselkedésűek a férfiak? Soha nem fogom megérteni őket.

Figyelt kérdés

Korábban nagyon sokat beszéltünk telefonon, nem találkoztunk túl sokat, csak az egyetemen, mindketten munka mellett levelezőn végezzük. Második diplománk.

Mostanában már nem tud azzal hívni, mint régen, hogy hogy állok xy tárggyal stb, mivel nincsenek közös tárgyaink.

Nem láttam már pár hónapja, de néha fel-felhív. Én soha nem keresem pesdig őt, nem akarom , hogy esetleg azt gondolja nyomulok rá, ugyanis részemről volt egy nem tiszta pillanatomban egy vallomás felé. De úgy látom nem hozta zavarba, ez hónapokkal ezelőtt volt.

Két-három hetente felhív, megkérdezi hol vagyok, mit csinálok.

Mire jó ez? Miért érdekli, ha én nem érdeklem nőként? Miért csinálják ezt a férfiak, direkt bolondítanak?

Nem titniről van szó, egy 29 éves férfi.

2012. máj. 9. 10:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ha nőként érdekelném, lecsapta volna a feldobott lasztimat. :) De nem tette!
2012. máj. 9. 10:50
 2/12 anonim ***** válasza:

a leírtak alapján nőként egyáltalán nem érdekled, csak haverként jöhetsz nála szóba.

ezért keres 2-3 hetente hogy mi van veled.

és ezért nem üti le a magas labdáidat (ami gondolom szexualitással kapcsolatos) mert nem hozod lázba és nem akarja hogy kellemetlenül érezd magad előtt, vagy hogy még ennél jobban is beégesd magad előtte.

én is hímnemű egyed vagyok, és a lányok bepróbálkozásait nem veszem jónévem....barátként jöhetnek, de hódítani én akarok....

22/F

2012. máj. 9. 10:54
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem értetted jól!

Nem kezdtem ki vele, vagy máztam rá, az nem az én stílusom.

Csak húzta az agyam a marhaságokkal és én elmondtam, hogy ne beszéljünk már arról, hogy én x férfit, hogy kedvelem, egy srácról beszéltünk, akivel szerinte én milyen jóban vagyok. Úgy felidegesített, hogy elmondtam, engem nem a másik srác érdekel, az én életemben Ő fontos. Sokat jelent nekem.

Ennyit tettem. De előtte meg napi szinten. Én teljesen félre értettem. Nem gondoljátok ti férfiak, hogy a nők érzéseivel szórakoztok?

Mire volt ez jó? Állandóan keresni, a suliban is azonnal jött, beszélgetett velem, nevetgélt velem.

Én ritkán értem félre a jelekt, mert kishitű vagyok, csak akkor veszem észre, ha már a szemem szúrja a dolog. De nála azt éreztem, hogy érdeklődik.

Most, hogy nincs annyi tárgyunk és rég találkoztunk, igyekszem is kerülni őt, csökkent a hívásaink száma. De mindig ő keres.

És érdekelt, hogy miért tesztek olyat, amivel a másik félre vezethető?

2012. máj. 9. 11:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Vagy az van, hogy egyszeruen csak ismerosi szinten tartani akarja a kapcsolatot, ezert idonkent erdeklodik.

Vagy az, hogy igazabol erdekled, csak vagy nagyon felenk es gatlasos es komolyabban nem mer lepni, vagy van masik kapcsolata es egyelore nem tudja eldonteni, hogy megcsalja-e a parjat veled, viszont idonkent felhivogat, hogy ugymond fenntartsa az erdeklodesedet.

Vagy pedig az van, hogy egy kicsit pszichopata es igazabol nem akar toled semmit, viszont ki akarja elvezni, hogy tetszik neked.

Hirtelen ezek a lehetosegek jutnak eszembe, de igazabol csak talalgatni lehet, mert nem ismerjuk a sracot, nem tudhatjuk, mi jar a fejeben.

2012. máj. 9. 11:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Például, amikor ez volt, úgy tettünk, mintha ki sem mondtam volna. Én hagytam. Pár nappal később találkoztunk, rá sem néztem, elmentem mellette, de ő szólított meg.
2012. máj. 9. 11:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Persze, nem is megoldást vártam tőletek. Csak érdeklődöm miket írnak a férfiak.
2012. máj. 9. 11:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Te egyszer mondtál valamit, ő pedig rendszeresen keres. Te sosem keresed. Nem teljesen érthetetlen, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel.
2012. máj. 9. 12:10
 8/12 A kérdező kommentje:
A kis vallomásom után ő tünt el egy időre, majd újra kerestük egymást. Megint "összenőttünk". Napi szinten keresett, én is őt. Majd leálltam, mert elegem lett ebből, hogy keres, de nem tesz, nem mond semmit. Ha meg nem akar tőlem semmit, ne szívasson már ezzel. Hagyjon, ezért nem keresem. Már csak ő hív, én soha nem írok és nem hívom.
2012. máj. 9. 12:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor a legnehezebb megérteni a másikat, ha az önmagát sem érti.

De azt neked kell tudnod, hogy van-e neki más az életében.

Csak magamból tudok kiindulni. Ha van valakim, akkor nem akarok csak barátságot más lányoktól. Ha nincs barátnőm, akkor mindenki potenciális jelölt és őt/őket próbálom elhívni különböző rendezvényekre.

Viszont lassabban lépek, ha már van köztünk barátság, mert akkor van mit veszítenünk egy elutasítással.

De van egy haverom (37), aki olyan besz@ri, hogy kb. 1 éve nem meri elhívni az egyetlen jelöltjét.

2012. máj. 9. 13:04
 10/12 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy rengeteg dolgot tudok róla, de azt nem tudom, hogy van-e kedvese?!

Erről sohanem beszélünk, azt tudom, hogy otthon él az édesanyjával. Tehát, ha van is neki, nem olyan komoly, hogy vele éljen, pedig már nem gyerek.

De véleményem szerint nincs, sokszor hajnalban beszéltünk telón. Meg az a sok hívás korábban, kiszúrta volna a csaj.

Nem tudom eldönteni, hogy ez haverkodás, vagy több volt, csak én kavartam őt össze.

2012. máj. 9. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!