Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden férfi ilyen?
Figyelt kérdés
Ma beszélgettem a nagypapám élettársával, és szóba jött a szerelem is. Ezen belül pedig az, hogy minden férfi megcsalja a feleségét, ha kap rá lehetőséget. Szal ha van egy csaj, aki felkínálja magát a srácnak, akkor az a srác valószínűleg bele is megy. Tényleg így van? Csak én hiszek már az igaz szerelemben? Mostanság már az számít tündérmesének, ha a két fél nem csalja meg egymást?:/
18/L
2012. máj. 1. 23:04
1/32 anonim válasza:
szerintem nem
legalábbis én biztosan tudom nem vagyok ilyen
2/32 anonim válasza:
Szerintem nem így van, mert ha a férfi szereti a feleségét vagy a barátnőjét akkor az az alap dolog hogy nem csalja meg. De ez csak az én véleményem.
3/32 anonim válasza:
Megsúgom: nem. Jómagam a két kezemet összetenném, ha egy normális gondolkodású baràtnőm lenne. 18/F
4/32 anonim válasza:
Nincs így. Én elítélem a megcsalást, mert ha van párom akkor számomra nem létezik mellette más nő. Ha valami probléma adódik egy párkapcsolatban, akkor pedig igyekszem megbeszélni azt a másikkal. Ha nem sikerül, és nem bírok együttélni ezzel a problémával, akkor szakítok vele, de nem csalom meg. Ez ilyen egyszerű.
5/32 anonim válasza:
Nem mindannyian vagyunk ilyenek. Ellenben ha a feleségem megcsalna (ha lenne), lehet, hogy visszaadnám...
6/32 Panda Péter válasza:
nem, nem így van. nagy butaság ilyen durva általánosításoknak felülni.
7/32 A kérdező kommentje:
De ha eltűnik az a kis szikra? Mert persze, ameddig szerelmes a srác, addig ő se járkál más lányokhoz. De utána?:/
2012. máj. 1. 23:11
8/32 anonim válasza:
Nem, a férfiak is épp úgy különbözőek, mint a nők
9/32 anonim válasza:
Rengeteg pasit meg lehet kapni egy alkalomra!! Sajnos... De persze vannak még mesébe illőek! Olyat válasz!
10/32 anonim válasza:
nem ilyen minden férfi csak a bunkók akik a mai lányok nagy részének kellenek nagy része csak meg játssza a csaj előtt a jó fiút a háta mögött meg amit művel néha felháborító látvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!