Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg minden férfi ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettem a nagypapám élettársával, és szóba jött a szerelem is. Ezen belül pedig az, hogy minden férfi megcsalja a feleségét, ha kap rá lehetőséget. Szal ha van egy csaj, aki felkínálja magát a srácnak, akkor az a srác valószínűleg bele is megy. Tényleg így van? Csak én hiszek már az igaz szerelemben? Mostanság már az számít tündérmesének, ha a két fél nem csalja meg egymást?:/

18/L

2012. máj. 1. 23:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem így van,hogy egyből oda ugrik a másikhoz.

A kapcsolat 2 dolog miatt mehet tönkre.

Ha a nő nem változik semmit

Vagy miután rákerül a gyűrű túl sokat változik. Sokan azt hiszik megvolt a gyűrű szertartás, nászéjszaka akkor kész vége és boldogan élnek míg meg nem halnak a tündérmesék is csak eddig tartanak.

Az a te bajod,hogy bunkókba szeretsz bele. Ha nem tetszik adj másnak esélyt, az élet nem olyan mint a szappan opera,hogy a mafia gyerek a nőért lerakja a fegyvert és 120 gyerekük lesz.

De nehogy azt hidd,hogy a férfi azért van,hogy téged boldoggá tegyen. És te se azért vagy,hogy a férfit boldoggá tedd. Az előbbivel az a baj,hogy ülsz a trónodon és várod a szemezett szőlőt a szolgádtól. Az utóbbival meg az,hogy te vagy a szolga, és mint szolgát nem kell komolyan venni, ezért lehet több is.

2012. máj. 1. 23:36
 22/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a lényeg, hogy megcsalják-e egymást vagy sem, attól függetlenül én nem fogadnék el egy ilyen ajánlatot...
2012. máj. 1. 23:56
 23/32 A kérdező kommentje:

23:36

Miért kell egy nőnek változnia?:O Ugyan úgy, ahogy egy pasit se lehet megváltoztatni, úgy a csajokat se.

Az, hogy a bunkók tetszenek, nem az én hibám, mindig túl későn jövök rá, hogy ez a srác nem a jófiúk közé tartozik.

Persze a kapcsolatért tenni kell, hogy működhessen, de ahogy írtad is, egyik fél se legyen se a szolga se a kiszolgált, tehát kölcsönösen kell tenni ezért.

A legrosszabb az, mikor vki nem a rossz kapcsolat miatt csalja meg a párját, hanem pusztán az ösztöneinek nem tud parancsolni. Mert már ilyenről is hallottam...:/

2012. máj. 2. 00:06
 24/32 anonim ***** válasza:
Én a szerető oldaláról közelítem meg a dolgot. Megismertem egy srácot, akit nagyon megkedveltem. Találkozgatni kezdtünk barátként, de én beleszerettem. Ő majd egy éven keresztül bizonygatta, hogy nem fogja velem megcsalni a párját. Én mondtam neki, hogy talán jobb lenne, ha nem találkozgatnánk többé és elkezdtem randizgatni valaki mással, mire a srác azt mondta, hogy többet akar tőlem. Majd egy évig csalta velem a párját. Szóval én sem hiszek a tündérmesékben. Minden kapcsolatban elműlik előbb utóbb a lángolás és egy új ember új tüzet kelt. Szerintem minden férfit el lehet csábítani. Akkor is, ha nem egy szemétláda.
2012. máj. 2. 00:13
 25/32 anonim ***** válasza:
Nekem is lett volna lehetőségem a volt párom mellett és nem csaltam meg.Valószínűleg akkor nem vagyok igazi férfi:D
2012. máj. 2. 01:09
 26/32 anonim ***** válasza:

Ne egyszerűsítsd le a dolgot! Ez olyan hogy minden hajó elsüllyed-e vagy hogy minden ló kolbászként végzi-e!

Szóval, ha van egy srác akinek te tökéletes vagy és nagyon szeret és meg tudja állni hogy ne kerüljön veszélyes szituációba akkor nem fog megcsalni, ha nem így van akkor esélyesebb de nem biztos az sem!

28F

2012. máj. 2. 01:19
 27/32 anonim ***** válasza:

Nézd, nekem még barátnőm sem volt, 22 éves létemre, pedig mindig is szerettem volna egy normális, rendes, nekem külsőre is vonzó lányt.

De talán épp emiatt én úgy érzem, ha lenne végre barátnőm, jobban értékelném, megbecsülném, hiszen nekem nem úgy van, mint sok fiúnak, hogy akármikor tud új lányt szerezni.

Sőt, nálam ugye nem is próbálkozna más lány valószínűleg csábítással, így jó formán lehetetlen, hogy megcsaljam a párom, ha akarnám sem tudnám.

Mondjuk ez csak elmélet, hiszen egy nekem tetsző lánynak sem kellettem még eddig. :D

Lehet tetoválok egy Forever alone feliratot a hátamra most már. :D

2012. máj. 2. 01:25
 28/32 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

igyekszem olyat választani, de általában a rosszfiúk tetszenek meg..:/ példa erre a mostani kiszemeltem..

Hát ezért siránkoztok állandóan,és igazából csak magatokat veregethetnétek vállon,gratula:D

2012. máj. 2. 01:28
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem tudnám megcsalni a barátnőmet, ő az első akibe szerelmes vagyok, nem tudnám elviselni azt a fájdalmat amit ezzel okoznék neki. Nem vágyom senki másra és ha ez a rózsaszín vagy nem tudom milyen köd elmúlik akkor sem fogok kockára tenni egy felépített jól működő kapcsolatot egy dugásért.

20/f

2012. máj. 2. 01:57
 30/32 anonim ***** válasza:
A jóképű férfiak nagy része ilyen, ti lányok pedig ugyebár csak őket veszitek észre. Ők nem becsülik meg annyira a barátnőjüket/feleségüket, mert egyrészt az úgyse hagyja el őket, ha elég jól néznek ki, másrészt ha mégis, hamar találnak helyette mást.
2012. máj. 2. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!