Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden férfi ilyen?
Ma beszélgettem a nagypapám élettársával, és szóba jött a szerelem is. Ezen belül pedig az, hogy minden férfi megcsalja a feleségét, ha kap rá lehetőséget. Szal ha van egy csaj, aki felkínálja magát a srácnak, akkor az a srác valószínűleg bele is megy. Tényleg így van? Csak én hiszek már az igaz szerelemben? Mostanság már az számít tündérmesének, ha a két fél nem csalja meg egymást?:/
18/L
A szerelmedet nem csalod meg.
A feleségedet igen.
Láttam már pár dolgot a környezetemben.
23:16
Együtt élsz egy nővel. Öt, tíz, húsz, X éve.
Keresztül mentél vele rengeteg rossz napon. Húztátok az igát becsületesen. Gyerekek, Swift, részletek hó végén. Háromszoba-összkomfort az agglomerációban, mondjuk. Valljuk be, ez k.u.r.v.a unalmas és szürke. Akkor jön egy ragyogó, fiatal lány, aki nem tol le, amiért a szobában dohányzol, nem cseszeget, nem melletted öregedett meg. Szerinted?
Így legyen az embernek optimista felfogása..:/
Ebben az esetben gondolom egy pasi egyből nekiugrik annak a fiatal csajnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!