Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg minden férfi ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettem a nagypapám élettársával, és szóba jött a szerelem is. Ezen belül pedig az, hogy minden férfi megcsalja a feleségét, ha kap rá lehetőséget. Szal ha van egy csaj, aki felkínálja magát a srácnak, akkor az a srác valószínűleg bele is megy. Tényleg így van? Csak én hiszek már az igaz szerelemben? Mostanság már az számít tündérmesének, ha a két fél nem csalja meg egymást?:/

18/L

2012. máj. 1. 23:04
1 2 3 4
 11/32 Manesz ***** válasza:
92%
Hát, hogyha szar van a palacsintában ki kell dobni... (remélem érthető)
2012. máj. 1. 23:13
 12/32 A kérdező kommentje:
igyekszem olyat választani, de általában a rosszfiúk tetszenek meg..:/ példa erre a mostani kiszemeltem..
2012. máj. 1. 23:14
 13/32 anonim ***** válasza:
88%
Ha már nem szerelmes, és van gerince, akkor inkább szakít, de akkor se csalja meg
 14/32 anonim ***** válasza:
51%

A szerelmedet nem csalod meg.

A feleségedet igen.

Láttam már pár dolgot a környezetemben.

15/32 anonim ***** válasza:
62%
A "rosszfiúk" meg fognak csalni.
2012. máj. 1. 23:15
 16/32 anonim ***** válasza:
94%
Én hiszek az igaz szerelemben! Párommal 3év 2hónapja vagyunk együtt de tudom...és biztosra tudom, hogy nem csalna meg. Minden szabadidejét velem tölti vagy a családjával. Meg azért csak ismerem már annyira, hogy tudjam. + Rosszul van az olyan emberektől akik megcsalják a párjukat. Anno vele megtették. Tudja milyen érzés és nem okozna másnak ilyen fájdalmat.
2012. máj. 1. 23:15
 17/32 A kérdező kommentje:
23:14 Na de ez a baj.. Már nem vagyon alapján házasodnak, a normálisabbak legalábbis nem. Hanem érzelemből. szal valószínűleg szereti a feleségét. Akkor emg miért nem tud megmaradni mellette?:/
2012. máj. 1. 23:16
 18/32 anonim ***** válasza:
28%

23:16

Együtt élsz egy nővel. Öt, tíz, húsz, X éve.

Keresztül mentél vele rengeteg rossz napon. Húztátok az igát becsületesen. Gyerekek, Swift, részletek hó végén. Háromszoba-összkomfort az agglomerációban, mondjuk. Valljuk be, ez k.u.r.v.a unalmas és szürke. Akkor jön egy ragyogó, fiatal lány, aki nem tol le, amiért a szobában dohányzol, nem cseszeget, nem melletted öregedett meg. Szerinted?

2012. máj. 1. 23:22
 19/32 A kérdező kommentje:

Így legyen az embernek optimista felfogása..:/

Ebben az esetben gondolom egy pasi egyből nekiugrik annak a fiatal csajnak..

2012. máj. 1. 23:27
 20/32 anonim ***** válasza:
52%
Ez nem mindenkire áll. De tízből nyolc-kilenc nekiesne a fiatal lánynak.
2012. máj. 1. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!