Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen viselkedésűek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen viselkedésűek a férfiak? Soha nem fogom megérteni őket.

Figyelt kérdés

Korábban nagyon sokat beszéltünk telefonon, nem találkoztunk túl sokat, csak az egyetemen, mindketten munka mellett levelezőn végezzük. Második diplománk.

Mostanában már nem tud azzal hívni, mint régen, hogy hogy állok xy tárggyal stb, mivel nincsenek közös tárgyaink.

Nem láttam már pár hónapja, de néha fel-felhív. Én soha nem keresem pesdig őt, nem akarom , hogy esetleg azt gondolja nyomulok rá, ugyanis részemről volt egy nem tiszta pillanatomban egy vallomás felé. De úgy látom nem hozta zavarba, ez hónapokkal ezelőtt volt.

Két-három hetente felhív, megkérdezi hol vagyok, mit csinálok.

Mire jó ez? Miért érdekli, ha én nem érdeklem nőként? Miért csinálják ezt a férfiak, direkt bolondítanak?

Nem titniről van szó, egy 29 éves férfi.

2012. máj. 9. 10:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Talonban tart téged. Én nem lennék biztos abban, hogy nincs senkije...Lehet, hogy nem komoly, ahogy te gondolod, de az is lehet, h évek óta van valakije, esetleg több lány is...attól, h nem él együtt valakivel, még történhetnek dolgok.Vagy lehet, h tényleg haverkodni akar, nem akar téged megbántani, vagy ő maga se tudja mit akar...ezer variáció lehet. Kérdezd meg! Így nyíltan!Hisz ő tudja csak a választ.
2012. máj. 11. 13:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, de ha akkor nem mondta el, amikor nagyon mentek a hívások stb, akkor most már édes mindegy. Már nem vagyok számára érdekes.
2012. máj. 11. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!