Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ez nem lenne kiábrándító?
Aki találkozni szeretne veletek, elvárja, hogy utazzatok át hozzá ( 50Km), aztán benyögi, hogy Hümm....
Utána, hogy de fosul járnak felétek a vonatok.
Nálam ezzel elvágta magát.
Ha azt várja, hogy csak te utazz akkor az gáz. Ha valahol félúton találkoztok az rendben van, vagy ha a fiú megy a lányhoz. Attól függ.
Értem utazott 80 km-t a Párom, én csak 10-et aztán meg haza is hozott meg vissza szóval neki nem jelentett gondot, nagyon udvarolt nekem. :)
Úgy tartom aki akar udvarolni az talál módot a találkozásra. Megoldja. Ha meg találkozni nem tudnak, akkor mi más lenne később?
Jaj, kérdező. Te az a fajta "intelligens" ember vagy, aki görcsösen próbál annak tűnni és belekapaszkodik ilyen dolgokba, mint pl. "az intelligens ember nem beszél csúnyán" és akkor szerinted ha ezt betartod, az is leszel.
Pedig igen sok nálad JÓVAL intelligensebb ember használ csúnya szavakat. Nyilván ha valaki egyfolytában káromkodik az valószínűleg olyan ember is... De 1-2 csúnya szó nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!