Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek is kiábrándító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek is kiábrándító lenne egy randin a kibukkanó hónalj szőrzet?

Figyelt kérdés

am bejön a srác..de ez vhogy nagyon zavaró volt...

a tudatára hozzam h zavar? de sztem kicsit ciki lenne ez nekem is..

2010. aug. 20. 22:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy pasinál nem gáz. De ha téged zavar,akkor mondd csak meg neki,ha már összejöttök,és bizalmasabb lesz egy picit a kapcsolatotok. Engem amúgy annyira nem zavar személy szerint..
2010. aug. 20. 22:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem a csupaszcsiga lenne kiábrándító
2010. aug. 20. 22:24
 3/15 anonim ***** válasza:
30%

srácok akik ezt olvasátok.! mi lányok mindent megteszünk hogy bejöjjünk nektek. leszedjük a szőrt a lábunkról, hónaljunkról, bikinivonalunkról. (van akinek bajszot is szedetnie kell) és ti annyit nem tudtok megtenni hogy a hónaljatokról leszeditek?? mert szerintem ritka gusztustalan és nincs az a lány akinek ez bejönne.

kérdező: totál igazad van. kiábrándító. nagyon. én is így reagáltam volna.

2010. aug. 20. 22:27
 4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm...légyszi kort is írjatok.
2010. aug. 20. 22:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért eltúlozni nem kell. Azért emiatt nem hagynám el a páromat..:D Jó oké,az tényleg nem szép,ha méteres hónaljkutyája van. De azért valamennyit meghagyhat. És a lényeg hogy ápolt legyen és ne legyen büdös.. :D
2010. aug. 20. 22:29
 6/15 anonim ***** válasza:
26%
En is nagyon utalom a honalj szorzettel rendelkezo pasikat...habar akik kozelebb allnak a koromhoz inkabb a labukon van de en meg attol is undorodom...foleg ha meg sotet es meg fel kunkorodik a laban:& Yahhkkk...14/l de az elviselhetobb;))
2010. aug. 20. 22:30
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
nekem a lábször teccik ;) nemtom mért, de az olyan férfias :D:$ meg ami a köldök alatt lévö pici csikocska :$$ de honalj uuu. fuuj. L/18.
2010. aug. 20. 22:33
 8/15 A kérdező kommentje:

köszönöm,örülök h nem csak én látom így:S

am a lábon nekem is tetszik:D meg a hason is.

2010. aug. 20. 22:35
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
22:27 én leszedem, ha megkaphatlak! :D
2010. aug. 20. 22:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyetértek az előzővel azon a ponton, hogy a pasik alhasán lévő csíkocska iszonyú szexi... :D Hát, a hónaljszőrzet... Öö, ha bitang nagy, akkor nagyon irritálna. De ha még elfogadható, akkor nem. Meg amúgy sem azt figyelem, hanem mondjuk a szemét nézem, vagy a száját. Szerintem egy idő után fel se tűnne neked sem... :))
2010. aug. 20. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!