Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek is kiábrándító lenne egy randin a kibukkanó hónalj szőrzet?
Figyelt kérdés
am bejön a srác..de ez vhogy nagyon zavaró volt...
a tudatára hozzam h zavar? de sztem kicsit ciki lenne ez nekem is..
2010. aug. 20. 22:23
11/15 anonim válasza:
amúgy valaki emlékszik hogy a fiúknál mikor kezdett el bejönni a divatba a csupasz hónalj?A nők esetében ugyebár csak átvettük Amerikát ahol már sok évtizede elvárás volt.Nade tényleg a férfiaknál az úszók voltak az úttörők akik célszerűségből csupaszodtak le vagy mi?
12/15 anonim válasza:
mondd neki h megmorgott a kutyusod.xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
áhh g.eci saját magamon tudok röhögnixDDD.
13/15 anonim válasza:
Ez nem igaz! Nekem nagyo is bejön, ha egy fiú természetesen hagyja. Párom amíg nem velem járt ő is a szőrtelenek táborát gyarapította, nem kis győzködésbe került mire rávettem, hogy hagyjon fel ezzel a szokással. :) Tudom kicsit viccesen hangzik, és ez a válasz nem sokat segít rajtad kérdező, csak tudatni akartam a válaszolókkal, hogy igenis van akinek ez tetszik, lehet, hogy az előző barátnője is ilyen volt azért, hagyta elburjánzani.
14/15 anonim válasza:
"mi lányok mindent megteszünk hogy bejöjjünk nektek. leszedjük a szőrt ..."
az a baj, hogy magatokért teszitek, mert majmoljátok a hülye divatot
sokaknak a természetes lányok jönnének be, de már alig találni ilyet...
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.
2010. aug. 21. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!