Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat tőlem a csaj ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem a csaj ha egyszer dobott, aztán meg mégis keres?

Figyelt kérdés

Randiztunk 2-szer, csók is volt, aztán azt mondta, hogy ő nem akar a barátnőm lenni, mert nagyon különbözünk, stb. Órákig cseteltünk erről, én szerettem volna neki megfelelni, igazából nem értem teljes mértékben mi a baja.

Azt mondta találkozzunk, megbeszéljük.

Ez 3. randin volt, de bizonytalannak látszott, azt is mondta, hogy hiányoztam neki! De aztán mondta ez nem fog működni, nem illünk össze bla-bla. Mert hogy én bulizósabb vagyok, ő meg egyáltalán nem szeret bulikba menni stb, stb.

Szakítás után még cseteltünk sokat, próbálkoztam, aztán feladtam, mondtam tiltson le (fb-n), letiltott.

2 hétig nem hallottunk egymásról.

Aztán most írt, hogy "hogy vagyok?"

?!!

Nem értem mit akar!

én 25, ő 26.

2013. nov. 6. 08:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért tőlünk kérdezed ezt? Kérdezd meg tőle, hogy mit akar! Mi honnan tudhatnánk? Csak tippelném, hogy mivel lány, te meg fiú, így egy ötletem van, csak kicsit szereti a drámát. De ez az én tippem csak.
2013. nov. 6. 11:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Vannak olyan lányok, akiknek nagyon bejön az, ha a fiú még akkor is megmarad nekik, ha már tulajdonképpen nem kell. Kell neki egy csodáló, valszeg ez hiányzik neki. Nekem is van ilyen lány ismerősöm. Nem lehet köztünk több, mert ő ezt a szűk agyával eldöntötte, de azért csodáljam és udvaroljak neki ahogyan anno. Majd hülye leszek...
2013. nov. 6. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!