Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondják, hogy ismerkedni bárhol lehet, de mégis? Leülök a csaj mellé a mekibe, köszönök és megkérdezem milyen napja volt?
Aztán abból már többfelé ágazódhat a beszélgetés.
Arra lennék kíváncsi, hogy mi módon illik egy ismeretlen nőt megszólítani?
Amit írtam lehet egy lehetséges alternatíva?
És mikor mutatkozzak be neki? Mindjárt a köszönés után vagy inkább a beszélgetés végén?
Hát csak leülsz mellé és megkérdezed,hogy "Mizu?" akkor szerintem a képedbe vágja a sajtburgert.Előbb kérdezd meg hogy leülhetsz-e.
De szerintem evés közben nem a legjobb ismerkedni.
Így biztos nem jönne össze a dolog.
A megismerkedéshez valami apropó kell. Közhely, de egy leesett kulcs, vagy valamilyen könyvet olvas a lány és érdeklődnél utána, hogy milyen,mert neked is ajánlották, de még hasonló témájút nem olvastál, és a rövid tartalma segítene, hogy érdemes e megvenni. Hát ilyen buta, hü lye dolgok azok, amik összehozhatnak. Olyanok, ahol kilóg a lóláb, hogy ismerkedni akarsz. De nem lehetsz nyomulós, mert az el riaszt. Lehet buszon ismerkedni, ha többször együtt utaztok. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!