Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni, van vmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, van vmi praktika amivel ki lehet deriteni?

Figyelt kérdés
Nem ismerem kozelebbrol, neha elbeszelgetunk atlagos kerdesekrol, mosolyog kozben, de sajnos ahogy eszrevettem, mindenkivel igy beszelget, igy ez alapjan nem itelhetem meg, h. en is tetszem-e neki... Majdnem 9 ev van koztunk a javamra (o 20L). Hogyan tudnam kideruteni, h. pasikent ( es nem evftarskent) bejovok-e neki? Ha megdicsernem pl. a ruhajat, megkoszonne, es ennyi, valahogy nem tudok tovabblepni. Elhivni meg meg nem mertem, ahhoz meg nem "szilard" az ismeretsegunk.
2013. nov. 4. 23:13
 1/1 könny17 ***** válasza:
Igazándiból, most még csak beszélgess vele, ismerd meg. Aztán mikor már valamennyire ismeritek egymást, elmondhatod, hogy te többet szeretnél egy barátságnál. :) 21F
2013. nov. 4. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!