Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok ismerkedni lányok?
Figyelt kérdés
fiúkkal :) pl: Szia. Nincs kedved eljönni velem sétálni a parton? Egyedül hagytak a barátnőim.
Hasonlók.
2013. jan. 4. 21:02
1/6 anonim válasza:
Én nem hívnám el rögtön inkább csak beszélgetnék vele egy kicsit. Aztán ott úgy is elválna mi lesz tovább.
2/6 anonim válasza:
várom hogy szimpatikusnak találjon és ő szólítson meg:D
3/6 anonim válasza:
Ez jó szöveg, több prostitól is hallottam már. "Akarsz jönni?", "Van kedved?" Ezeket is szokták. Sok sikert, remélem segítettem.
4/6 anonim válasza:
ezt én is észrevettem. mihelyst én kezdeményezek egy srácnál azonnal bekategorizál kihasználásra.
5/6 anonim válasza:
Én sehogy nem kezdeményezek. Ha egy pasi kezdeményez, akkor nyilván beszélgetek vele, aztán kiderül.
6/6 anonim válasza:
multkor nyomtam be egy ilyen szoveget a nekem nagyon tetszetos palinak: olyan meleg vagy, mint egy radiator. en birom a radiatorokat.
hat igy pasizok. mindig(!) sikertelenul XD XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!