Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek meg egy olyan lánnyal aki nem jár ki sose és nincs egy közös ismerősünk se?
Figyelt kérdés
A lány az egyik srácnak (az iskolánkból) a húga. A lány nem szokott kijárni, nincs facebookja. Hogy léphetnék egyáltalán kapcsolatba vele? (A bátyán keresztül semmi kép mivel csak kicseszés lenne vele szembe hogy csak a húga miatt haverkodok vele és valószínűleg ha már spanok lennénk rossz néven venné ha a húgának udvarolnék).2013. nov. 4. 15:13
11/14 anonim válasza:
Rosszul mondod.
A való életben máshogy működnek a dolgok, mint ahogy azt TE ELKÉPZELED!
Most ez vagy tényleg nagy kamu, vagy még totálisan éretlen vagy ahhoz, hogy barátnőd legyen.
Talán azt is írjam le, hogy mit mondj neki szóról szóra?
Hidd el tudom miről beszélek. Amikor én csajozni kezdtem még nem volt elterjedt az internet, a mobil, meg hasonlók.
ODAMENTEM A LÁNYHOZ ÉS LESZÓLÍTOTTAM!
Képzeld, a szülei sem vertek agyon!
12/14 A kérdező kommentje:
# 9/10 Nem kamu. Köszönöm a kitartásod hogy mindig visszaírtál! Ment a zöld pacsi és köszi a segítséget! Ha nem tudok vele valahol "véletlenül" összefutni, akkor majd írok neki levelet.
2013. nov. 4. 15:47
13/14 anonim válasza:
Hmmm. Tudod a napi órarendjét?
Ha ugyanabba a suliba jártok, akkor keresd meg szünetben, ha meg nem, akkor szerezz igazolást, vagy lógj és lesz időd elmenni hozzá.
14/14 A kérdező kommentje:
# 13/13 Tudom az órarendjét, megkerestem interneten a sulijának a holnapján és minden nap 1 órával hamarabb jön ki. Ha egy suliba lennénk akkor már rég randiznánk, volt már barátnőm és szólítottam már le lányokat utcán amelyik tetszett (habár egyikkel se volt tartós kapcsolatom), tehát itt nem az önbizalom hiány meg ilyenek a probléma, hanem maga az hogy még ilyen helyzetbe sose voltam és nem tudom hogy kezdjek neki.
2013. nov. 4. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!