Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor mégis hol ismerkedjek?
Egyik sem, és egy kicsit mindegyik. Azt akarom mondani, hogy nincsen tökéletes recept, figyelsz, ismerkedsz, és majd bejön. Alapvetően annyi biztos, hogy olyan helyen kell, ahol vannak nők.
Igen, a diszkóban TÖBBNYIRE r1bancok vannak, de nem mindenki. A neten gáz, mert többnyire szexre vadászó pasik, és szemtől szembe ismerkedni nem tudó/merő csajok/pasik próbálkoznak így, de itt a többnyire itt sem 'mindig'-et jelent. Az utcán őrültnek néz, de megfelelő időzítéssel és szerencsével itt is temérdek a kivétel (buszra/vonatra várakozás és társai).
A könyvtár amúgy csak az öregek tipikus dumája, nem tudom, honnan szedték. Moziban meg filmet fogsz nézni, nem tudom, ott hogyan lehetne ismerkedni, ott még randizni is szar.
"Nem taknyos gyerek vagyok, hogy suliba járjak meg szakkörökre."
Szóval suliba csak taknyos gyerekek járnak? A megnyilvánulás alapján nem a hellyel lehet a gond... :)
"Te se lehetsz különb nálam, ha egy szót ragadsz ki a mondatból. Egyetemen még nem láttam szakkört. LOL!"
Nem egy szót ragadtam ki, csak a stílusodra utaltam. Nem azt mondtad, hogy idősebb vagy, hanem, hogy nem vagy holmi taknyos kölök.
"Az egyetemet kijártam már, szóval nem nagyon van most lehetőségem ilyesmikre."
Igen, erről van szó :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!