Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem merek senkit elhívni sehova?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy ezért nem volt még barátnőm?2013. nov. 4. 01:49
1/8 anonim válasza:
Mert egy értelmes humánus ember vagy aki nem akarja egy nőnemű lény életét megnyomorítani.
2/8 anonim válasza:
igen, valószínű ezért nem volt.csináld tovább is így a dolgaid és hosszú, boldog békés élet vár rád
3/8 A kérdező kommentje:
Így viszont olyan magányos és bús vagyok. :-(
2013. nov. 4. 01:59
5/8 anonim válasza:
az elsőn felröhögtem:))).
kérdező,először szokd a női társaságot.
6/8 anonim válasza:
javaslom, hogy először barátkozz a lányokkal
7/8 anonim válasza:
Mert nincs önbizalmad :) Nem leszólásnak írom, hanem azért, mert nekem sincs, és ugyanebben a helyzetben vagyok :D. Sokáig nem hittem, de csak ezen múlik az egész, és nem csak a nőzés, hanem szinte az egész élet. Ha van önbizalmad, meg hited, akkor akármit megvalósíthatsz, azonban ha nincs, elég nehéz minden :) Beszélgess velük, ismerkedj, aztán hívd el a legszebbet :D Max rosszul sikerül a találkozás, nem vészes, van még több millió nő aki rád vár :) Sokan az elutasítástól félnek, és inkább meg sem próbálják, de nem kell komolyan venni, csak legyél laza, és megy magától :) Ugyanolyan, mint akármi : gyakorlás kérdése. És fogadd meg a tanácsomat : TÉNYLEG próbálj elhívni valakit ... 21 éves vagyok, szégyenlem is nagyon, és sosem hívtam még el nőt sehova, mert nem volt tököm hozzá, és azóta is bánom ... Most meg már úgy megszoktam, hogy elvagyok, tanulgatok, focizok, és úgy nem is foglalkozok vele. Szóval hajrá, sok sikert :D
8/8 anonim válasza:
Sajnálak,probálj ismerkedni,hogy ne legyél magányos.
Fel a fejjel.A,, magány túlnehéz''
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!