Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állatkertbe elhívni randira lányt, az tényleg gáz?
Figyelt kérdés
Nem először találkoznánk. Elhívtam állatkertbe, és azt mondta, hogy fura, hogy miért pont oda. Mi ezen a furcsa? Oda nem szokás menni leendő pároknak vagy csak úgy barátoknak? Szerintem semmi rossz nincs ebben. Nektek mi a véleményetek?2013. okt. 9. 16:27
1/13 anonim válasza:
Hát furának fura, de szerintem nem gáz!
3/13 Zakathol válasza:
Sőt szerintem éppenhogy jó. Legalábbis általában a lányok imádják a mindenféle kis cukiságot, állatsimogatót.
4/13 anonim válasza:
Az állatkert akkor jó program, ha tudod, hogy a csaj kedveli az állatokat. Tényleg jó elnézegetni pl. a nagymacskákat vagy a majmok grimaszait, és közben egymással jól ellenni.
5/13 anonim válasza:
Hát oltári ahogy az elefántok nyomják egymást és hátha nektek is megjön a kedvetek:)
6/13 anonim válasza:
Nálam nyerő lennél..imádom az állatkerteket.. eddig sajna még senki nem hívott meg állatkertbe randizni.
19N
8/13 anonim válasza:
16:36-os: szombaton ráérsz? :D
22/F
10/13 anonim válasza:
Jó az, ott legalább nem tűnik fel, hogy milyen büdös a lány , és te is mekkora állat vagy , a többi között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!