Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljek egy fiúval ha már az átlag dolgokat kitárgyaltuk?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki régóta tetszik és végre beszélgetünk. Úgy érzem nem mer kezdeményezni. Az egyik barátnőm azt mondta, találkozzak vele. De nem merek mert nem tudom, hogy mit akar... 16 vok2008. júl. 8. 16:57
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem. Most azt mondod hogy mondjam el neki mit érzek iránta?
2008. júl. 8. 17:01
3/9 anonim válasza:
Szia! Tegyél fel neki olyan kérdéseket, amire nem tud IGEN-NEM válaszokat adni, hanem ki kell fejtenie a véleményét. (nyílt kérdések)...És onnantól bele tudsz kapaszkodni a gondolataiba és fűzheted a beszélgetést tovább. Témák meg bármi lehet hidd el, csak ne legyen kínos csend... Kezdeményezni szerintem Te is kezdeményezhetsz, ma már nem nagy baj ha a lány kezdi:)
4/9 A kérdező kommentje:
Valami konkrét ötlet? Tudom hogy bénának hangzik de tényleg annyi mindenről dumáltunk már...
2008. júl. 8. 17:06
5/9 anonim válasza:
pl nyaralás, célok, barátok, builizás, minden ami mindkettőtöket érdekel, a lényeg, hogy "köss bele a válaszaiba", és mindig tudj valamivel reagálni vagy továbbkérdezni vagy válaszolni rá! Ha elengeded magad és laza leszel, akkor simán menni fog:)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet!
2008. júl. 8. 17:15
7/9 anonim válasza:
1. válaszadó vagyok. ha tetszik neked és szreinted neki is tetszel, akkor picit tehetsz kétértelmű kifejezéseket és célozgathatsz... sztem erről jó sokáig el tudnátok beszélgetni. persze nem azt mondom, hogy ajtóstól ronts a házba... na így már érted?:)
8/9 A kérdező kommentje:
Értem mire akarsz cálozni, de nem tudom milyen kétértelmű kifejezéseket lehetne tenni....
2008. júl. 8. 17:25
9/9 anonim válasza:
Kérdezz tőle olyan dolgokat, amik érdekelnek téged is, és a véleményét kell elmondania. Például kezdd azzal a kérdéseidet, hogy "Te mit gondolsz erről...", mondjuk olyasmit, hogy "Mi a véleményed az ilyen/olyan stílusú emberekről?" (találd fel magad, ha valamelyik stílust nem szeretitek, akkor tök sokáig lehet őket fikázni :P), de mivel gondolom középiskolások vagytok, megkérdzehted, hogy szeretne-e továbbtanulni, vagy mivel akar később foglalkozni, és akkor tovább lehet feszegetni a témát, hogy miért pont azt, meg milyen élet az, ami számára vonzó, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!