Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 évesen nincs jogsim és egy kis lyukban élek egyedül, az mennyire vonzó egy lány számára?
"ja, külsőleg semmi gond nincs velem" kijelentésre ugrok, mert ez azt jelentheti, hogy igenis sok probléma lehet veled.
Amúgy meg nem kell jogsi a boldogsághoz. Tedd le, nem lehetetlen.
Miért kellene hajszolni minden felesleges baromságot?
Mert a többség úgy gondolja?
Na és?Kit érdekelnek.
Nekem soha nem kellene jogsi,ha ingyen adnák se.
1.Nem akarok egy autóra pénzt költeni.
2.Nem akarok a fenntartására pénzt költeni
3.Van így is elég környezetszennyező.
4.Inkább elköltöm a hobbimra ezt a pénzt.
5.Nem fogok soha egy bírságot sem fizetni szabálytalanság miatt.
6.0 az esélye,hogy emiatt valaha is börtönbe kerüljek.
Baleset,meghalnak,vétkes keresése,stb.
Engem az sem zavarna ha albérletben kellene élnem életem végéig,ha tudnám,hogy tudom fizetni.Kölcsönt nem fogok felvenni soha.
Na,most van egy vékony gazdag réteg,akik mindent megtehetnek.Lakást vesznek neki a szülők,autót is,a jogsira valót is.Protekciós munkahelyük van.
a sok tahó,egyszerű ember,akiknek ez meg nincs meg majmolni akarják a többit,ezért felvesznek nemtom mennyi hitelt,aztán sírnak,hogy nem tudják fizetni.
Amúgy kapcsolat terén pedig csak olyan várjon el tőled többet,aki maga többet nyújt.
Azért mert te férfi vagy nem kell egy nőnél jobban keresned,meg megalapozni az ő életét.
Akkor keressen olyan pasit,csak sajnos nagy a verseny.
Olyat keress,aki hozzád hasonlóan gondolkodik.És akkor nem lesz baj.
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!