Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egész nap sírok, mert nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nap sírok, mert nincs csajom! Mit tegyek? Bunkókba zúgnak bele a nők.

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 01:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
88%
Ne sírjál,az férfiatlan.Áruld el a korod.Ne legyél szomorú.Te írtad az előző kérdést is ?:) Mert véletlen az is ilyen :D
2009. nov. 15. 01:18
 2/36 anonim ***** válasza:
87%
nem tudom, en pl. direkt kerülöm a bunkó köcsögöket. :D
2009. nov. 15. 01:19
 3/36 anonim ***** válasza:
86%
Nem telt el egy óra a két kérdés között, gondolom, nem ő írta a másikat :)
2009. nov. 15. 01:22
 4/36 anonim ***** válasza:
85%

1. ne általánosíts!

2. ne ülj a gép előtt szombat este! így sose lesz nőd! tessék kimenni az emberek közé és nem siránkozni. legalább az esélyt add meg magadnak :)

2009. nov. 15. 01:24
 5/36 anonim ***** válasza:
71%

Ne sírj, majd csak jön valaki, aki csak téged akar, de ismerős a probléma. Gondolom 14-6 év körüli lehetsz.

Én 19 vagyok és sose volt barátnőm, engem is emészt ez az egész, de TALÁN most találtam valakit, akinek tényleg bejövök. Majd az idő megmondja. :D

De ezt sosem értettem, amikor egy lány a bunkó köcsögöt, választja, aki jobb esetben is veri, a kedves, odaadó srác helyett. Biztos valami defekt ez a nőknél.

2009. nov. 15. 01:27
 6/36 anonim ***** válasza:
78%
majd lesz
2009. nov. 15. 01:44
 7/36 anonim ***** válasza:
84%

Azért nincs csajod, mert ilyeneken bőgsz. Ja nem, mert nekem sincs, pedig én aztán akkor se sírok, ha kéne. Húdekeményvagyok.

Mindegy, a lényeg, hogy ne sírdogálj, inkább tegyél érte valamit vagy inkább szard le (én is azt teszem), egyszer úgyis lesz valaki, aki megérdemli.

2009. nov. 15. 01:46
 8/36 anonim ***** válasza:
90%
fel a fejjel, viszont ne üldögélj otthon.. Hasonló problémám volt nekem is, de a sírdogálás nem jó válasz erre. Menj minél több helyre, iratkozz be tánciskolába, kempora, gitárórára vagy akármire és találkozz sok emberrel.. Ragadd meg a lehetőséget, ha új emberekkel találkozhatsz, ha elmondanám, hogy hol találkoztam a barátnőmmel, három hétig röhögnél, de találkoztam... mert nem otthon sírtam. :)
2009. nov. 15. 01:56
 9/36 A kérdező kommentje:
Légyszi,légyszi írd le hol találkoztál.
2009. nov. 15. 02:08
 10/36 anonim ***** válasza:
93%
A gép előtt ülve nem lehet csajozni. Ez tény.
2009. nov. 15. 02:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!