Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egész nap sírok, mert nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nap sírok, mert nincs csajom! Mit tegyek? Bunkókba zúgnak bele a nők.

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 01:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
39%

a bunkó köcsögök talánkicsit izgalmasabbak,és vonzóbbak sőt még helyesebbek is mint az otthon síró-pityogó looserek ^^

looserek most lehet lepontozni;)

2009. nov. 15. 03:03
 12/36 anonim ***** válasza:
78%

sajnos az előttem íronak igaza van!!!

Azt várod h becsönget a szőke hercegnő???

Menj csajozz,probálkozz.Kitartóan.

és az első "nem " után ne szaladj haza!!!

2009. nov. 15. 03:16
 13/36 anonim ***** válasza:
66%
03:03 LOOOL..Ha nem is szép de van benne valami.Kiegészítve azzal hogy a bunkó köcsögöknek az önbizalma a plafonon az EGO-jukkal egyetemben ami viszont nem csak a nőket,de az embereket is vonzza általában.És ha az egójuk nagy annak gyakran van oka(mert van miért mert valamit elértek).A nők pedig szeretik a sikeres férfiakat.Azt hiszem ez a képlet megoldva :).Amúgy nem kell plafonegójú sikerbajnoknak lenned de a sírás tuti nem segít rajtad(se meg senkin se)
2009. nov. 15. 03:27
 14/36 anonim ***** válasza:
68%

Első Válaszoló: "Ne sírjál,az férfiatlan."

Na ezen kiakadtam. Mi az hogy férfiatlan? :o Gratulálok a szüleidnek.

A Kérdezőnek mondom, hogy ismerkedjen csajokkal. Tök mindegy, hogy ki, csak csaj legyen. Mert annak megismerkedsz majd a bnőivel, meg majd azoknak is, és tuti, hogy lesz csajod. ^^

Azért zúgnak bele bunkó köcsögökbe, mert ma attól a 'legrajoshabb'-ak, a csajok, ha a legmenőbb pasival járhatnak. A pasig meg szeretnek keménykedni, és az a legmenőbb, aki a legtahóbb. De csak mert nagyon gyerekesek.. :D Majd kinövik (:

15f

2009. nov. 15. 04:00
 15/36 anonim ***** válasza:
91%
Próbálj meg másra koncentrálin, ne görcsölj rajta annyit.És hány éves vagy? Mert ha 14-16 akkor még nem késtél el. L18
2009. nov. 15. 10:26
 16/36 anonim ***** válasza:
91%
Általában ez így van. Ezen szerintem nincs is mit csodálkozni. CSak az ideírogatók nem figják azt mondani nem jön be nekik a bunkó,de a helyzet az, hogy nők titkon tudat alatt mindig az ilyeneket kereseik.
2009. nov. 15. 10:56
 17/36 anonim ***** válasza:
87%
04:00:Te ostoba,olvasd már el a kérdést mégegyszer...Sose állítottam hogy nem sírtam sose de ez az "egész nap sírok" kicsit sok volt nekem.Ja és kérdezz meg egy nőt férfias-e sírni.Nőt.Nem 15 évest,hanem mondjuk 25.Ja azért érdekes hogy 15 évesen kijelented BÁRKIRŐL hogy gyerekes,mert te gyerek vagy még.A mondandódba nem kötök bele,azzal nincs baj amúgy,nem vagy te hülye csak többet éltem már mint te.Sokkal."Egész nap sírok"-tudod mit igazad van EZ FÉRFIAS.Első vagyok amúgy.Miért nem kötöttél bele abba is aki az egész bandát le-looser-ezte :):) Mert jól tette,én tapsoltam meg úgy 2-vel vagy 3-mal utána :)
2009. nov. 15. 11:02
 18/36 anonim ***** válasza:
70%
kikérem magamnak. nem vagyok bunkó köcsög. neked nem kéne egész nap bőgni... lehet ha férfi lennél beléd is belédzúgna egy csaj..
2009. nov. 15. 11:20
 19/36 anonim ***** válasza:
90%
Szedd össze magad!!! Én is elkezdhetnék sírni, és attól nem lennék elölrébb. Próbálkozz a lányoknál, nem esznek emg mondani könnyű tudom(a mondásig mindig eljutok, gyakorlatba átültetni nehezebb, de legalább tudom mit kéne csinálnom) . ( ja és még valami gép előtt is lehet csajozni netes társkeresőnek hívják őket...)
2009. nov. 15. 14:16
 20/36 anonim ***** válasza:
87%
Ez hülyeség h neten nem lehet csajozni, 22 vagyok, én mondjuk a való életben egy normális 40est nem tudtam magamnak összeszedni, aztán neten megismerkedve már 3mat is magamévá tettem:P
2009. nov. 17. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!