Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak milyen smink jön be? 14L
ez azért elég hülyeség h a fiúk nemszeretik a sminkelt lányokat. persze vannak ilyenek, akik nem...de higyjétek el a pasi enmfog kifutni a világból ha egyiknap kivan húzva a szemetek meg spirál van rajtatok, másiknap meg semmi. ha sminkkel szebbek vagytok, ami köztudott, akkor nyugodtan sminkeljétek magatokat, a nők régen is sminkeltek már, "hozzájuk tartozik", és egyx pasi sem fog elmenekülni ha nincs rajtatok tus, vagy spirál.
nyugodtan sminkeljetek, csak ne vakolat.
a kérdezőnek ajánlom h vékonyan húzza ki a szemeit, egykis spirál, és ha akarsz szájfény. ennyi bőven elég, és diszkrét. és nem vakolat, és szebb leszel.
én csak alapozót használok... ennyi az összes, meg néha egy nagyon pici szájfény. alapozót is csak akkor persze, ha az arcom színtelen...
tudom, elkéstem. már randin vagy. de azért gondoltam leírom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!