Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak milyen smink jön be? 14L
természetes.
de szerintem ennyi idősen nem kell smink:)
Őszintén szólva nekem semmilyen! Ha szép a bőröd, akkor nincs rá szükséged, és azért egy 14 éves lánynak még szép bőre van! Max a szemedet kihúzni egy nagyon kicsit, ha az jobban kiemeli, de sztem arra sincs szükséged. Ha úgy hívott el randira, h egy nem voltál kisminkelve, és alapban sem szoktad magad nagyon "vakolni", akkor úgy tetszel neki! Sok Sikert! Jó szórakozást! ;)
18/F
- Jó hideg vízzel +szappannal mosd meg az arcod
- Töröld szárazra egy puha frottír törülközővel
- Kicsit paskold meg a pofidat, ez pírt ad az arcodnak
- A szád szélét megnyalod
és már mehetnél is...
...Ha az anyukád is elenged, mert én biza nem engedném a lányomat 14 évesen "randira"!
Csak ízlésesen, természetesen.
A szemedet kihúzhatod, ha van egy-két pattanás azt korrektorral eltűntetheted, esetleg egy kis szájfény, de nagyon pici. Ne vidd túlzásba, ez bőven elég szerintem és tégy így az ékszerekkel is.
Szia! Szerintem se sminkeld ki magadat! Egyik ismerősöm folyton sminkelte magát, aztán egyik reggel nem volt ideje... Mindenki kérdezte, hogy "beteg vagy?", mert természetesnek vették a sminket, és nem tudták, hogy azért olyan sápadt, mert nincs rajta...
Ne szokjon meg a hapsi sminkel, mert később csalódni fog. Ha már jól ismeritek egymást, össze vagytok szokva, megszokja, hogy hogyan nézel ki, akkor jöhet a smink, de előtte ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!