Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, mit mondanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit mondanátok egy idegen lánynak, aki rátok mosolyok az utcán?

Figyelt kérdés
Adott a helyzet: jön egy lány veled szembe az utcán és mikor közel ér rád néz és rád mosolyog.Mit mondanál neki, bemutatkoznál vagy megdicsérnéd a mosolyát. Kiváncsi lennék mások hogy reagálnak egy ilyen helyzetre.

2013. okt. 30. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A hétköznapokban persze izgalmas, meg gyorsan megtörténik, de egyszerűen nem életszerű, hogy odamegyek, vagy visszafordulok. Tudomásul veszem, vigyorgok egyet magamban, mert építi az önbizalmam, és ennyi. Lereagálni sincs általában idő.

Maximum utánanézek, de még ha vissza is fordul, mindenki sétál tovább. Ez van, szerintem ritkán történik több ennél, maximum este, amikor nyitottabbak rá az emberek.

2013. okt. 30. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Általában észre se veszem az embereket, még akkor se ha köszönnek, csak pár másodperccel később tudatosul, hogy hééé most történt valami. Egyszerűen túl mélyen vagyok séta közben a saját világomban. :D
2013. okt. 30. 13:06
 13/13 anonim válasza:
Igazabol en sok mindenre figyelek mikor utcan vagyok szoval eszre veszem ha valaki nez..(eleg gyakran neznek sot..) es akkor mindig ramosolygok az illetore, nem tudom mert csak ugy. Meg egyebkent is szeretek mosolyogni az emberekre mert tok jo dolog szoval ez nem feltetlenul a kezdemenyezesem jele.
2016. ápr. 4. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!