Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik az nekem annyira rosszul szűz huszonéves fiúként, hogy hiába tanultam és szereztem diplomákat, a rossz külsőm miatt mégsem lehet párom, a helyes de nagyon buta tizenéves szépfiúk meg mindig más lányba tehetik a szerszámot?

én csúnya vagyok mint egy vadkan ,de lesz@rom ,ifjúként is voltak csajaim, nagy szerelmek,kis kalandok,hosszú kapcsolatom véget ért négy éve ,13 évig voltunk együtt ,azóta volt pár hónapos ,másfél éves kapcsolat is.
Úgy tudsz ezen változtatni,hogy nem foglalkozol azzal,hogy nem tetszel magadnak ,hisz nem magadnak kell ,hogy tetsszél ,hanem másnak.Mondom ne foglalkozz vele milyen a búrád,legyél ápolt ,sokszínű,humoros (de ne faragatlan) járj el sportolni ,clubokba ,kávézókba ,legyen sok barátod akik hasonló értékrenddel bírnak mint te.egyszóval nyiss.És ne panaszkodj mert annak semmi értelme ,segíteni ezen úgysem tud senki csak te magad .Ja ,és azzal se foglalkozz ki mikor kit dugott meg ,szerintem azzal se vagy előbbre

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!