Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért esik az nekem annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik az nekem annyira rosszul szűz huszonéves fiúként, hogy hiába tanultam és szereztem diplomákat, a rossz külsőm miatt mégsem lehet párom, a helyes de nagyon buta tizenéves szépfiúk meg mindig más lányba tehetik a szerszámot?

Figyelt kérdés
Miért fáj ez nekem, hiszen ép ésszel ez nem szabadna, hogy fájjon. De olyan előnyhöz jutottak kisebb agyi képességekkel is, de vonzóbb külcsínyük által, ami behozhatatlan. Én ronda vagyok, reménykedtem, hogy a tanulás megvált és az intelligencia előbb vagy utóbb a lányokhoz segít hozzá, hogy párom lehessen. Ők pedig semmit sem tettek le az asztalra, csak kaptak a szülőktől egy vonzó arcot és bebocsátást nyerhettek a legszebb lányok legintimebb testrészébe is. Miért fáj ez nekem? Tudom, nincs megoldás, hogy ez megváltozzon. De akkor is fáj. Szeretnék ezen változtatni, de nem tudok.
2013. okt. 29. 23:57
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Elmegyünk kurv&zni?félbe olcsó
2013. okt. 30. 18:22
 42/44 anonim ***** válasza:

én csúnya vagyok mint egy vadkan ,de lesz@rom ,ifjúként is voltak csajaim, nagy szerelmek,kis kalandok,hosszú kapcsolatom véget ért négy éve ,13 évig voltunk együtt ,azóta volt pár hónapos ,másfél éves kapcsolat is.

Úgy tudsz ezen változtatni,hogy nem foglalkozol azzal,hogy nem tetszel magadnak ,hisz nem magadnak kell ,hogy tetsszél ,hanem másnak.Mondom ne foglalkozz vele milyen a búrád,legyél ápolt ,sokszínű,humoros (de ne faragatlan) járj el sportolni ,clubokba ,kávézókba ,legyen sok barátod akik hasonló értékrenddel bírnak mint te.egyszóval nyiss.És ne panaszkodj mert annak semmi értelme ,segíteni ezen úgysem tud senki csak te magad .Ja ,és azzal se foglalkozz ki mikor kit dugott meg ,szerintem azzal se vagy előbbre

2013. okt. 30. 18:53
 43/44 anonim ***** válasza:
Nekem a leírásod alapján nem kellenél. " Hiába tanultam és szereztem diplomákat." Tudtommal azért szerzünk diplomákat, valamint azért tanulunk, hogy olyan munkakörökben dolgozhassunk, amik érdekelnek, és amiket szívesen végzünk el. Tehát a diplomától aligha lesz több eszed, mint a helyes barátomnak, aki nem néz le senkit és rendkívül kedves, szeretnivaló. Benned viszont semmi szerethető nincs. Úgy írsz másokról, mintha te egy zseni lennél, akinek minden kijár csak azért, mert küszködtél és tanultál, ahogy MINDENKI MÁS rajtad kívül a mai világban. A filózást pedig fejezd be, mert hihetetlenül kiábrándító! Ez az önsajnálat pedig idegesítő. Úgy viselkedsz, mintha másnak nem lennének problémái. A válaszod pedig nem érdekel. A kedvem is elvetted attól, hogy a továbbiakban segítsek.
2015. jún. 26. 11:05
 44/44 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ezen a kinézet témán kérdező mert hiába írod, hogy a lányoknak a magasság számít meg legyen vékony meg kifejezetten szép szemei es ha ezek megvannak már dobják is a bugyijukat. Magas is vagyok a hajam is jó a szemeim is gyönyörűek. Ezeket azért mondom mert tisztába vagyok az adottsagaimmal es nem buszkesegbol mivel mindenki ezt mondja mégsem kellettem meg 19 év alatt egy lánynak sem, es elfogadtam. Ennyi önmagában nem elég szerintem még dugasra sem ha ezeken kívül nincs jó humorod vagy beszeloked amivel megfogd a nőket. Ezeket ugyanígy mint a jobb külső adottságaimat, amik vannak elismerem, hogy ezek viszont nincsenek. A jó külső önmagában talán annyit ér, hogy megnéznek de semmi többet. Akikről te beszélsz a "tökéletes" (külső/belső) fiúk akik értenek a nők nyelven (bonyolult de szerintem ennyi idősen értés miről beszélek) akik sok esetben meg pénzesek is. Sok más válaszolóhoz, lányhoz hasonlóan elismerem, hogy inkább a belső, személyiségi dolgok a mérvadóak.
2016. aug. 5. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!