Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért esik az nekem annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik az nekem annyira rosszul szűz huszonéves fiúként, hogy hiába tanultam és szereztem diplomákat, a rossz külsőm miatt mégsem lehet párom, a helyes de nagyon buta tizenéves szépfiúk meg mindig más lányba tehetik a szerszámot?

Figyelt kérdés
Miért fáj ez nekem, hiszen ép ésszel ez nem szabadna, hogy fájjon. De olyan előnyhöz jutottak kisebb agyi képességekkel is, de vonzóbb külcsínyük által, ami behozhatatlan. Én ronda vagyok, reménykedtem, hogy a tanulás megvált és az intelligencia előbb vagy utóbb a lányokhoz segít hozzá, hogy párom lehessen. Ők pedig semmit sem tettek le az asztalra, csak kaptak a szülőktől egy vonzó arcot és bebocsátást nyerhettek a legszebb lányok legintimebb testrészébe is. Miért fáj ez nekem? Tudom, nincs megoldás, hogy ez megváltozzon. De akkor is fáj. Szeretnék ezen változtatni, de nem tudok.
2013. okt. 29. 23:57
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

1: a vonzalomnak termeszetesen koze van a szepseghez.

2: az aki a kinezetere fogja hogy nincs tarsa csak urugyeket keres

3: egy lanynak vicc kell, sziv es egy hatalmas szenvedelyesen lukteto fasz.

Na most tedd fel magadnak a kerdest hogy mivel is altatod magad amig elforditod a fejed az igazi problematol?!

2013. okt. 30. 04:52
 32/44 anonim ***** válasza:
Hát őszintén szólva neked sose lesz nőd. Itt nyavajogsz 29éves létedre ahelyett, hogy elmennél és ismerkednêl. A munka nem kifogás. Ha valamit igazán szeretne az ember, arra mindig szorít időt, a többi csak mellébeszélés. Az egy dolog, hogy nem lesz senkid se, de talán jobb is... legalább nem készítesz ki magad mellett egy nőt sem. A nőnek férfi kell, nem egy nyavajgós kisfiú...arra ott lesz majd a gyerek.
2013. okt. 30. 09:29
 33/44 anonim ***** válasza:

Mennyit is keresel a diplomáddal? Egy szakács szakmával többet keresnél és jobban is el tudnál helyezkedni. Negyed annyit sem kellett volna tanulni. Lett volna időd még tizenéves korodban változtatni a külsődön.

Félreértés ne essék nem a diploma ellen vagyok, csak az ilyen emberek ellen. Ő választotta ezt az utat akkor viselje el a következményeket. Mondjuk diploma mellett is betudott volna szorítani egy kis időt a kinézete javítására.

2013. okt. 30. 10:06
 34/44 A kérdező kommentje:
Nem volt pénzem plasztikai sebészhez menni. A kinézetemmel, a testemmel nincs baj. Csak az arcom ronda.
2013. okt. 30. 11:04
 35/44 Noydra ***** válasza:
Te tényleg menthetetlen vagy.
2013. okt. 30. 11:36
 36/44 A kérdező kommentje:
Igen az, mert ronda vagyok.
2013. okt. 30. 11:49
 37/44 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, én még nem láttam olyat az utcákon akit csak a plasztikai sebész menthet meg :D
2013. okt. 30. 11:54
 38/44 A kérdező kommentje:
Akkor menj cirkuszba, én is kb odavaló vagyok.
2013. okt. 30. 11:56
 39/44 anonim ***** válasza:
A 27es kommentedből derül ki, hogy ostoba vagy, mert nem fogtad fel egy lényegi kérdésemet sem...
2013. okt. 30. 12:46
 40/44 anonim ***** válasza:
Mert igazságtalan az élet. De azokkal nem igazságtalan, akik mentális képességei még arra sem elegendőek, hogy leérettségizzenek? Vannak ilyenek. Ők meg rád irigykednek. Ráadásul még ki is nézhetnek ez miatt. Rám a memóriám miatt irigykednek sokan: tény, hogy kisujjamból kiráztam a diplomát. Fogalmam sincsen, milyen a vizsgaidőszakban éjszakába nyúlóan tanulni. Sosem kellett, pedig egyáltalán nem "könnyű" szakot végeztem. Nekem ezt adta az élet. Persze én is megkaptam a magam "feladatát" az élettől. Engem is olyan külsővel átkozott meg, ami minden lányt taszít. Ez van, viszont meg kell oldani, még akkor is, ha kb. az én esetemben ez olyan nehéz, mint egy analfabétának tudományos fokozatot szereznie. De ha a vadászos példánál maradunk, akkor gondold azt, hogy egy egyszerű csúzlit kaptál a vadászathoz egy olyan korban, ahol a helyes fiúk high tech puskákkal, de az átlagosok is legalább egy íj-nyíl kombinációval vannak felszerelve. Lehet vele zsákmányt ejteni? Elvileg igen. Sikerrel fogsz járni? Valószínű nem, de akkor is meg kell próbálni.
2013. okt. 30. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!