Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért esik az nekem annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik az nekem annyira rosszul szűz huszonéves fiúként, hogy hiába tanultam és szereztem diplomákat, a rossz külsőm miatt mégsem lehet párom, a helyes de nagyon buta tizenéves szépfiúk meg mindig más lányba tehetik a szerszámot?

Figyelt kérdés
Miért fáj ez nekem, hiszen ép ésszel ez nem szabadna, hogy fájjon. De olyan előnyhöz jutottak kisebb agyi képességekkel is, de vonzóbb külcsínyük által, ami behozhatatlan. Én ronda vagyok, reménykedtem, hogy a tanulás megvált és az intelligencia előbb vagy utóbb a lányokhoz segít hozzá, hogy párom lehessen. Ők pedig semmit sem tettek le az asztalra, csak kaptak a szülőktől egy vonzó arcot és bebocsátást nyerhettek a legszebb lányok legintimebb testrészébe is. Miért fáj ez nekem? Tudom, nincs megoldás, hogy ez megváltozzon. De akkor is fáj. Szeretnék ezen változtatni, de nem tudok.
2013. okt. 29. 23:57
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Nem tudod az írásomról, hogy ki vagyok.
2013. okt. 30. 00:20
 22/44 anonim ***** válasza:
de azt mindenki látja, h idejössz sírni a nagy semmi miatt.. másoknak sokkal nagyobb bajai vannak.. a pár majd jön, mások halálos betegek, pl....
2013. okt. 30. 00:22
 23/44 A kérdező kommentje:
Hallottam és el kell, hogy vessem. Nem tudod, hogy van olyan felmérés, hogy csajok párválasztási szokásait vizsgálták és az derült ki, hogy 50 ből 45 nek nagyjából valamilyen szinten megegyezett az ízlése? De a másik 5 nek sem tért el jelentős mértékben. Pl vizsgálták az agyi impulzusokat és szinte alig volt elektromos eltérés ha csak a férfiak testét mutatták? De mikor arcokat, akkor egy helyes pofi láttán a műszereke azonnal jeleztek, hogy az agy párválasztásért felelős területei aktivizálódtak.
2013. okt. 30. 00:24
 24/44 A kérdező kommentje:
Ha tudod ki vagyok és hogyan nézek ki, akkor legyél szíves írd le. Hátha eltalálod és akkor hiszek neked.
2013. okt. 30. 00:26
 25/44 anonim ***** válasza:
Ennyi, ismét kiderült, hogy a nõk a külsõt nézik csak.
2013. okt. 30. 00:26
 26/44 anonim ***** válasza:
79%

És annyi diplomával a zsebedben ismét kijelenthetjük, hogy a diplomához nem feltétlenül társul intelligencia...

Ember, komolyan, mégis mit vársz?

Hogy sajnáljunk?

Hogy utáljuk veled a világot?

Vagy hogy majd a semmiből rád ír egy full bombázó dögös maca, hogy de neki pont a te önsajnáltatós életed kell? Akit persze (ha lenne ilyen) egyből megtámadnál, hogy csak kihasznál téged, hogy igazából nem is téged akar, és hiszti és nyavalygás és miegyéb, amíg a csaj kitartóan küzd majd azért, hogy de neki a te kicsit sem férfias csodálatos jellemed kell?

Vagy mégis mit szeretnél áruld már el?

Egyébként én még nem láttam olyan ronda embert, akiből ne lehetett volna valamit kihozni. Én elhiszem neked, hogy bűnronda vagy, de az öltözködésen, a testeden, az illatodon, az ápoltságodon, a frizurádon, a testtartásodon, a kiállásodon mind tudsz változtatni. Márpedig egy kb átlagos, középkategóriás nőhöz a fentiek elegek. Itt most külsőre gondolok.

Ha bombanőt akarsz, akkor bújj vissza a saját seggedbe, és sajnáltasd még magad, mert ahhoz születni kell. Ez van. A fullos férfiak sem állnak le akárkikkel. Nekik az jutott, neked meg ez.

Törődj bele és próbálj meg abból gazdálkodni, amid van.

2013. okt. 30. 00:33
 27/44 A kérdező kommentje:
Miért, ha már szerinted valakinek van diplomája, az sikeres a csajoknál is minden esetben? Mert ez derült most ki a kommentedből. Az nem tehet fel kérdést a lányokkal kapcsolatosan? Diploma egyenlő Dalai láma szintű tudás?
2013. okt. 30. 00:38
 28/44 Missi_Key ***** válasza:
oh, ne aggódj, a diplomáddal lesz pénzed, és bármilyen nőt megkaphatsz majd, de igaz párod akkor se lesz, mert így beszélsz a nőkről, azt látom rajtad, te nem párt akarsz hanem p***t..nem is baj az, csak akkor úgy írd, az a tisztességes.
2013. okt. 30. 01:04
 29/44 A kérdező kommentje:
NŐT akarok, nem pit.át
2013. okt. 30. 01:19
 30/44 anonim ***** válasza:
44%

Egy pasiban a legszexisebb tulajdonságai a humor, a magabiztosság és az intelligencia. Semelyikhez nem kell oltári külsőnek párosulnia. Ismerek pár ilyen srácot, akikkel elég volt 5 percet beszélni, és már én is olvadtam.

Ki nem sz.rja le, hogy nézel, ne ezen pörögj. Nyilván ezt veszik észre először a lányok, mert te is folyamatosan ezzel foglalkozol.

Amúgy mire vagy féltékeny? Miért kell neked egy olyan csaj, akit egy agyatlan szépfiú fel tud szedni? (Fúú vagy nem is olyan agyatlan, csak jobban esik róla ezt feltételezni?)

22/L

2013. okt. 30. 04:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!