Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos az a lányoknak hogy a fiú kigyúrt legyen? és ha az illető nincs kigyúrva akkor mi van?
Én sportolok,sajnos a nők azt gondolják rólam (szerintem) hogy hülye bunkó vagyok,vagy udvariatlan. De mindig jól esik látni,hogy milyet csalódnak mikor beszélek velük.
A lányokról meg annyit: Lehet,hogy nem nagyon foglalkoznak magukkal,de szerintem nincs okunk panaszra,mert nagyon jó lányok vannak itt nálunk!
17F
A testépítésről minden nőnek a fekvenyomás, a bicepsz meg egy nagyon kigyúrt csávó jut az eszébe. Nem így van??
Pedig a testépítés nem ezt jelenti, sokkal tágabb értelme van.
A testépítéssel olyan testet lehet elérni amilyet csak akarunk. Ja és szerintem az jobban bejön egy nőnek ha van a férfin egy kis izom.(amugy nem vok nő :D
A nők 2/3-nak, a magyarlányok 3/4-nek alap hogy a szerető ki legyen gyúrva. De míg Londonban, ahol a pasik 10% sincs kigyúrva, ez ott a pasik többsége nem érzi, de náluk, ahol ennél sokkal magasabb az arány, minden fiú csak azt hiszi csak ilyen fiúk, kellenek a nőknek szeretőnek. De nem vicc, a jó nőknek is nem kis része kifejezeten utálja a kigyúrt pasikat, és semmi hátsó gondolat nélkül is így van ez sokszor. Ez a dolog könnyen megérthető magas kigyúrt fiatal férfi a nőknek kb. olyan, mint a férfiaknak a fiatal vékony nagymellű szexi lány.
Rengeteg lány nyíltan a vékony pasit szereti, az erotikus filmekben és a nőknek szóló sorozatokban nagyon nagy számban is tűnek föl ilyenek, akár tényleg seprűnyél karú, sőt kamasz fiú testű fiúk.
Ez korosztályos, félszeg/félénk vékony fiú, macsó/dominás kigyúrt pasi és intelligens/kedves mackós férfi. És sokan korúktól függetlenül valamelyik csoportnál kitartanak.
Ez a dolog, hogy nem érthető? Magas jóképű kigyúrt fiatal férfi a nőknek kb. olyan, mint a férfiaknak a fiatal vékony nagymellű szexi lány.
A nők 2/3-nak, a magyarlányok 3/4-nek alap hogy a szerető ki legyen gyúrva. De míg Londonban, ahol a pasik 10% sincs kigyúrva, ez ott a pasik többsége nem érzi. De náluk, ahol ennél sokkal magasabb az arány, minden fiú csak azt hiszi csak ilyen fiúk kellenek a nőknek szeretőnek. De nem vicc, a jó nőknek is nem kis része kifejezetten utálja a kigyúrt pasikat, és semmi hátsó gondolat nélkül is így van ez sokszor.
A dolog könnyen megérthető magas kigyúrt fiatal férfi a nőknek kb. olyan, mint a férfiaknak a fiatal vékony nagymellű szexi lány.
Rengeteg lány nyíltan a vékony pasit szereti, az erotikus filmekben és a nőknek szóló sorozatokban nagyon nagy számban is tűnek föl ilyenek, akár tényleg a seprűnyél karú, kamasz fiú testű fiúk.
Ez korosztályos, félszeg/félénk vékony fiú, macsó/dominás kigyúrt pasi és intelligens/kedves mackós férfi. És sokan korúktól függetlenül valamelyik csoportnál kitartanak.
Dopping nélkül, azaz naturálban nincs igazi kigyúrt pasi és kész. Nagy tapasztaltal mondhatom ezt.
/* itt vagy és és
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!