Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos az a lányoknak hogy a fiú kigyúrt legyen?
és ha az illető nincs kigyúrva akkor mi van?
Szerintem megfigyelhető itthon egy különös jelenség, a neve: "átlagos kinézet", ebbe a csoportba tartozók, akiknek semmi izmuk nincs, karjuk mint a seprűnyél. Tudomásul kell venni, ők az átlag, így ez az elfogadott. Személyemnek, akinek van 50-es karja, csak az izomagy kifejezés jut, és egyik nő sem nézné ki belőlem, hogy normális is tud lenni, és hogy egy kicsit hiú, hát istenem, akkor nem járnék kondizni, ha megfelelne a kinézetem. Megsúgom amúgy hogy nem kell egész nap terembe izzadni a kinézetért, csak napi 1,5 órát. Gondolom ennyit senki nem sajnál a párjától, avagy magától. Különben is a túlterhelés is káros, így nem éri meg magad elsorvasztani 8 órás edzéssel, ha már az izmok a célod. Bocsánat a hosszú levélért, de most kiírtam magamból minden bántalmam.
2008. júl. 8. 13:18
A hetedik válaszolónak van igaza. Lány vagyok.
A nők többsége tényleg nem törődik a testével és ezért rá se mernek nézni egy izmos pasira, pedig hölgyeim, sokunknak megfordult már a fejében, hogy milyen lenne egy ilyen pasival lenni!
És szerintem az "izomagyú" férfiak többsége nem bunkó, sőt, különbül gondolkoznak, mint a legtöbb.
Na most én nem azokra gondolok, akik napi szinten lövik magukat valami szarral, mert az már nekem se tettszik, meg nem is akarnék olyantól gyereket se...
Viszont a legtöbb férfi se Swarczenegger (lehet nem jól írtam, nézzétek el nekem :)
2008. júl. 8. 13:38
Egyetertek az utolso ket valaszadoval.. egyreszt nem minden 'kigyurt'pasi izomagyu es uresfeju. Vannak persze koztuk olyanok de nem lehet igy lealtalanositani. es az utolso elotti hozzaszolnak igaza van nem kell konditeremben izzadni 8 orat h az embernek olyan kulseje legyen. az en parom is kondizik es igen tokeletes teste van, nem seprunyel karja meg egyebek es igen kicsit kockas hasa van. megy konditerembe mikor ideje engedi a munka mellett leginkabb hetvegen es kb 1.5 orat van ott. ez engem pl egyaltalan nem zavar elfoglalom magamat. igaz hiu, es egy picit en kozpontu de ha vki ehhez hozzaszokik el lehet fogadni igy. en el tudom neki nezni ezt a kis hibajat. amugy meg torodik velem es gondoskodik. es nem gyantazza magat..igaz iszik proteint meg ilyen supplementeket na es?? Mi holgyeim mi is hiuak vagyunk csak mi maskepp mi allandoan merlegre allunk h mennyit nyom meg faragunk le kajabol. Ok mar aki.. es en is jarok lany letemere tornazni, uszni. nalam fontos a sport hisz gyerek korom ota sportoltam vmit. en nem szeretem az olyan pasikat akik kenyesek es antisportok es nem lehet veluk semmit csinalni mert csak otthon ulnenek egesz nap vagy nem bir az illeto legugolni mert kenyes h kattog a terde.. most lehet sovany de ha ilyen... oh nekem inkabb ezek nem jonnek be..
2008. júl. 8. 14:10
hmm igenytelen lanyok.. hat nem tudom szerintem a magyar lanyok messze nem olyan igenytelenek mint az angolok vagy az ausztralok. gyertek ide ki es nezzetek itt meg a noi felallast..
2008. júl. 8. 14:12
Nekem NEM tetszik, ha egy srác kigyúrt.
Nekem a vékonyak jönnek be.:D
2008. júl. 8. 22:27
16/27 anonim válasza:
Az izmos pasikban, én a beképzeltséget látom. Fúj! Máris rosszul vagyok. :P
2008. júl. 9. 22:47
PLAZACICĹK HOL VAGYTOK
MÉRT NEM MESÉLITEK EL AZ IGAZAT
Hogy a kigyurt pasik nem is jok az ĺgyba mert kicsi a szerszĺm
Mert a biologia az bizony nem hazudik
Ha gyursz a kezedre lĺbadra akkor azt valamiböl elkel venni
Protein meg ijenek mem jut a töködnek
Sok lĺny mesčlte hogy ĺllat pasija volt kigyurt stb de a kicsi szerszĺmmal nem tudott kezdeni semmit csak elvĺrta hogy simogassad de erekcio nem volt sok
2008. júl. 12. 16:43
Emberek a 7. Hozzĺszolo hadd higyje csak hogy jo az ĺgyba közbe az ö nöjčt is egy laza csĺvo dugja mert annak van mivel bekemčnyiteni ja čs a mčrete legalĺbb ĺtlagos
Itt szolt mĺr vakaki a kigyurtak szexuĺlis tudĺsĺrol
Ugye
Szora se črdemes
2008. júl. 12. 17:00
én nem szeretem a kigyúrt pasikat. a humor pl. sokkal fontosabb tulajdonság, mint az izom.
2008. júl. 13. 12:54
ÉN is gyúrok heti 4-5 nap 1,5 órákat.És érdekes programozó szakon vagyok,pénzügyben dolgozom most váltok informatikára,rengeteget olvasok,nyelvet tanulok.Nah ennyit az izomagyúságról,csak azok néznek le minket akiknek az az élet hogy "hu öcsém de k*rva jól beb*sztam hánytam négyszer,nem emlékszem semmire."Vagy jönnek a füves barmok"hu de jó ez a cucc,betéptem".És igen amióta izmos vagyok sokkal több csaj néz meg.És igen valamelyik hozzászólónak igaza van sok nő iszonyat undorító,egy dagadt disznó,ezektől felfordulok,mér nem tud sportosan kinézni,ja hogy lusta ez gáz.Ilyenkor jön a nincs idő dumával jaj hagyjuk már ezt,és csodálkozik,hogy nincs pasija,hát ne csodálkozzon,én személy szerint csak csinos hosszú hajú szolis csajokkal vagyok hajlandó ismerkedni.Lehet lepontozni
2009. máj. 3. 11:47
Kapcsolódó kérdések: