Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írnék holnap reggel a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnék holnap reggel a szerelmemnek egy sms-t, akivel nem rég jöttem össze, de félek nem értelmes meg ilyenek. Szerintetttttek? Ha rímbe tenné valaki az még jobb lenne.

Figyelt kérdés
Jó reggelt az én Drágaságomnak, aki úgy hiányzik és olyan messze van tőlem, ki remélem sokat gondol rám és hiányzom neki. Csók a szőke Cicád
2009. nov. 13. 12:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
14:28 ez nagyon tetszik, köszike:)
2009. nov. 13. 14:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Csak aztàn ne hogy a felesège olvasott el a kedves sorokat!amugy nekem rizikosnak tunne igy SMS ezni mert barmikor megbukhat az asszoony elötte ha megnezi miket kap aferje erre nem gondoltál?
2014. júl. 13. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!