Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ma reggel tullettem az első...

Ma reggel tullettem az első szexuális élményemen! Nem fájt nem vérzett, de nem volt jó sem! Később még lehet jobb lesz?

Figyelt kérdés
16 vagyok, volt barátommal tettem meg, tudom h kb ugy ennyi volt vele, de egy pillanatig sem bánom:) nem fájt, nem véreztem! viszont jó sem volt!! talán ugy egy kicsit kelleme,s ha meg beljebb ment akkor fájt:( gondolom később ez megváltozik ugye? elöre is kösza válaszokat!!
2008. aug. 17. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ez már csak jobb lesz.
2008. aug. 17. 15:53
 2/5 anonim válasza:
83%
A szexuális élményeken nem túlesni szoktak, hanem átélni szokták. Ha a kettő közötti különbség lényegét megérted akkor igen, nagyon fogod élvezni.
2008. aug. 17. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
:) Később tuti, hogy élvezni fogod!
2008. aug. 17. 17:20
 4/5 anonim válasza:
100%
Az elso alkalom altalaba rossz,persze nem mindig.De altalaba amikor "tulvagy"az elson azutan mar csak jobb es jobb kovetkezik...:)
2008. aug. 17. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első nagyon kevés embernek jó(lányok). De késöbb tényleg jobb lesz. Nem azt mondom hogy a következő 20, de egy 50szeretkezés után már tudni fogod hogy mi esik jól és hol, tudsz majd irányítani, tudsz majd koncetrálni a saját jóérzésedre.
2008. aug. 17. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!