Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnék holnap reggel a szerelmemnek egy sms-t, akivel nem rég jöttem össze, de félek nem értelmes meg ilyenek. Szerintetttttek? Ha rímbe tenné valaki az még jobb lenne.
nemtom, igazából én vmi egészmást írnék :D
sztem hagyd ki belőle, vagy alakítsd át azokat a szavakat amik arra utalnak h ő a tied és te az övé vagy :D ezek így sose hangzanak jól.
pl. jó reggelt drágám (ezmég így maradhat). nagyon messze vagy, és hiányzol. remélem gondolsz rám te is :) csók: a szőke cica.
tudom, ezígy elég primitív, meg túl eccerű, de jobban hangzik.
verset meg ne akarj írni inkább :D
Tényleg túl csöpögős. Az a tanácsom, hogy vegyél vissza kicsit. Sokszor még a hősszerelmes pasi is szereti ha a csaj kihívás néha. Magyarul lehet olyat amivel kifejezed, hogy gondolsz rá, csak kevésbé egyértelműen. Ez a flört lényege.
Írok egy példát is amire gondoltam:
"Gondoltam rád írok, hogy a gyöngybetűs kézírásom legyen az első dolog amit ébredés után látsz, és ezzel a mosollyal az arcodon szebben induljon a nap :-)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!