Miket tudtok ajánlani, hogy jobb legyen a felkelés korán reggel?
Hát nehéz is ez, mert hiába fekszel le és alszol el korábban, nem könnyebb felkelni.
Legalábbis, ha én 7 órát alszom, pl. 2-től 9-ig, sokkal jobban kelek, mintha 11-től 6-ig aludtam volna...
Nálam sokat segít, sőt, nélkülözhetetlen, hogy ébredés után ébren heverjek még egy kicsit.
Miután lenyomtad a telód, húzd ki a függönyt/húzd fel a rolót, vagy esetleg gyújts lámpát, feküdj vissza és próbálj meg nem elaludni.
Ez, amennyire a környezetemben hallottam, nemcsak nekem segít, van még ilyen hevergetős barátnőm.
Az a legrosszabb, ha ébredés után még szinte visszaalszol.
Ha nem is ugrasz ki az ágyból, de legalább ülj fel...
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:19
Nem... legalábbis nem mindenkinél.
Nekem annál rosszabb nincs, mint ha azonnal kikelek.
Ha én azonnal kipattannék az ágyból, akkor az egy ájulással kezdődne részemről xD
Amúgy múltkor spektrumon pont erről volt szó, hogy egy nőnek olyan munkája van, ahol 4-kor kell kelni és számára is érvágás a koránkelés. Erre kékfényt kezdett el használni egy szakember javaslatára, ami után könnyebben ment a reggeli felkelés és több energiája volt a nap hátralevő részében is. Mondjuk ez valami terápiás célzatból lett kitalálva és az ára is igen borsós szerintem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!